- 42,718
- 12,609
- 113
Sal abıArkadaşlar musadeniz varsa ben hepinizin yerine arkadaşa bi selam salacammmmm
Sal abıArkadaşlar musadeniz varsa ben hepinizin yerine arkadaşa bi selam salacammmmm
Bu kadar çılgınlık küfür yiyeceğini bile bile yapılmaz şu hareket yemin ederimSeni seviyorum . Anladın sen beybi
Kulak cınlaması ıstıo adamBu kadar çılgınlık küfür yiyeceğini bile bile yapılmaz şu hareket yemin ederim
Logaritma bizim işimiz ismet kardeşimPisagor gibi oldu bu![]()
Bizim yerimizede aynenArkadaşlar musadeniz varsa ben hepinizin yerine arkadaşa bi selam salacammmmm
Seride bayramın ısıLogaritma bizim işimiz ismet kardeşim
Yok la boşver belki bilmiyodur forum kurallarını alttan alalım insan kazanalım üzüldüm benArkadaşlar musadeniz varsa ben hepinizin yerine arkadaşa bi selam salacammmmm
Selam olsun gardaşım kim var kim yoksa cümleten arkadaslarinda selami var
Reis buraya paylasmasini bilen orayı bulur az empati yapar yani bende insan kaybetmeyi hiç istemem ama bi destur alır en azindanYok la boşver belki bilmiyodur forum kurallarını alttan alalım insan kazanalım üzüldüm ben
Nasıl bu kadar kız tavladığınız ortada tatlış sempatik ponçik Barış ağabeyciğim helal sanaYok la boşver belki bilmiyodur forum kurallarını alttan alalım insan kazanalım üzüldüm ben
KesınlıkleBayram şuan yıldırma politikası uyguluyor herkes uyusun biz burdayız rollingimizi açar devam ederiz
Hümanistlik 1. kural kardeşimNasıl bu kadar kız tavladığınız ortada tatlış sempatik ponçik Barış ağabeyciğim helal sana
Yermi anadolu çocuğuBayram şuan yıldırma politikası uyguluyor herkes uyusun biz burdayız rollingimizi açar devam ederiz
Bunu yenge gorse emin ol sen beni aldatiyormusun derdiNasıl bu kadar kız tavladığınız ortada tatlış sempatik ponçik Barış ağabeyciğim helal sana
Çemberlitaşı bilir misin Barışla orda az kız götürmedik sinemadaNasıl bu kadar kız tavladığınız ortada tatlış sempatik ponçik Barış ağabeyciğim helal sana
Ahahshjahshsha dayı sesli güldümBunu yenge gorse emin ol sen beni aldatiyormusun derdi
Adam durmuo arkadas