- 6,720
- 2,434
- 113
Sen uyu reis biz erhana atarız senin hakkını erhan 3 e katlar sonra bana yollar senin hakkını ben de 2 ye katlarım sabaha kadar yarın teslim ederiz hayırlısıyla inşallah uyu sen tutma kendiniPis uykum geldi ağa laa
Sen uyu reis biz erhana atarız senin hakkını erhan 3 e katlar sonra bana yollar senin hakkını ben de 2 ye katlarım sabaha kadar yarın teslim ederiz hayırlısıyla inşallah uyu sen tutma kendiniPis uykum geldi ağa laa
AhahahahhSen uyu reis biz erhana atarız senin hakkını erhan 3 e katlar sonra bana yollar senin hakkını ben de 2 ye katlarım sabaha kadar yarın teslim ederiz hayırlısıyla inşallah uyu sen tutma kendini
Bencede erhan 1.5 vuracak 400 500 paylaşamaz gibiErhan geceye vurcak damgayı bayramdan sonra suan fragman ızlıoz
Teşekkürleriğrençsin yha
Paylasacaz gibi geliyor banadaBencede erhan 1.5 vuracak 400 500 paylaşamaz gibi
2k oldumu sana 10k para kazanmak bu kadar kolay işte bilen bilirSen uyu reis biz erhana atarız senin hakkını erhan 3 e katlar sonra bana yollar senin hakkını ben de 2 ye katlarım sabaha kadar yarın teslim ederiz hayırlısıyla inşallah uyu sen tutma kendini
Eskı gunlerı donecek erhan bugunBencede erhan 1.5 vuracak 400 500 paylaşamaz gibi
Pisagor gibi oldu buSen uyu reis biz erhana atarız senin hakkını erhan 3 e katlar sonra bana yollar senin hakkını ben de 2 ye katlarım sabaha kadar yarın teslim ederiz hayırlısıyla inşallah uyu sen tutma kendini
Bu neydi şimdi
Heh allahım ya
Rica ederim
Gardaş bura olmadı bizzat herkese özel msj at
Taktiğimizi ifşa ettim ak . Bu uykusuzluk mahvetcek bütün iş düzenimi2k oldumu sana 10k para kazanmak bu kadar kolay işte bilen bilir
Seni seviyorum . Anladın sen beybi
Dayıcım iyi geceler tatlı rüyalarArkadaşlar musadeniz varsa ben hepinizin yerine arkadaşa bi selam salacammmmm