Obeski halimden eser yok şimdi benden sana gelsinHer türlü gençlik günleri bu 7 sene önce be gardaşım evlendikden sonra saçlar beyazladi
Obeski halimden eser yok şimdi benden sana gelsinHer türlü gençlik günleri bu 7 sene önce be gardaşım evlendikden sonra saçlar beyazladi
dogru oda ben hazırlık okudum liseden sonrada evde takıldım okumadan nasıl parayı vururuz diye o sıra kumara sardık işte çok şükür ev araba sahibiyiz2011 mezunuyum ben reis senin diploma no 2016yla başlıyor 5 sene var
İstek attım abi berkay ben, forumdan kimse yok bi arkadaşımız olsun bari ınstada[/QUOTEgardasim şuan açık değil instagram yani gremiuirum girdigim zaman msj atacam sana güzel gardasim
Kendi işimi kurmayı planlıyorum inşallah olur.Uzaktan falan oku diploma olsun elinde yada en güzeli kur kendi işini kendi işinin patronu ol
Aynen öyle be salihin vallahi, eyvallahObeski halimden eser yok şimdi benden sana gelsin![]()
Bızımkıler begenmıo onu bende demıstımYa bi wp grubu falanda kursak iyiydi
Allah gönlüne göre versin insallahKendi işimi kurmayı planlıyorum inşallah olur.
En azından yedik içtik bitirdik hahadogru oda ben hazırlık okudum liseden sonrada evde takıldım okumadan nasıl parayı vururuz diye o sıra kumara sardık işte çok şükür ev araba sahibiyiz
Pis uykum geldi ağa laa
Eyvallah teşekkürler kralAllah gönlüne göre versin insallah
sabuncubelinde bıraktığımız ıslak mendiller kurumadı daha BarışımEn azından yedik içtik bitirdik hahaO izmir manisa yolunda ne karılar vardı celal bayarlı otostop çekenler ah ahh
Uyuyamazsın bayram çekimi yapmadan dene istersenPis uykum geldi ağa laa
Çekimle zaten isim yok benim isim seninleUyuyamazsın bayram çekimi yapmadan dene istersen
Herkes hazır tetıkteUyuyamazsın bayram çekimi yapmadan dene istersen
Benim sizin ünide en yakın arkadaşlarımdan biri vardı onun yanına giderdim arada o yol üzerinde bacak aramızda biralar gider gelirdik otostop çekenlerden düşürmek için mendillerimiz birbirine yapışmamıştır umarım ıyyyyyyysabuncubelinde bıraktığımız ıslak mendiller kurumadı daha Barışım
Erhan geceye vurcak damgayı bayramdan sonra suan fragman ızlıozÇekimle zaten isim yok benim isim seninle![]()
AhahhahahahahdBenim sizin ünide en yakın arkadaşlarımdan biri vardı onun yanına giderdim arada o yol üzerinde bacak aramızda biralar gider gelirdik otostop çekenlerden düşürmek için mendillerimiz birbirine yapışmamıştır umarım ıyyyyyyy![]()
iğrençsin yhaBenim sizin ünide en yakın arkadaşlarımdan biri vardı onun yanına giderdim arada o yol üzerinde bacak aramızda biralar gider gelirdik otostop çekenlerden düşürmek için mendillerimiz birbirine yapışmamıştır umarım ıyyyyyyy![]()