- 3,004
- 1,290
- 113
Ortalama 3.19 ben ordaki diploma kağıdıyımbekle atıyorum bizde yalan yok
Ortalama 3.19 ben ordaki diploma kağıdıyımbekle atıyorum bizde yalan yok
Ya görmezsenLose görünce çekecem![]()
Vay maşallah abime
Olm bizim zamanımızda 3 üzerinden di notlar ne ara değişti vay arkadaşbekle atıyorum bizde yalan yok
Aga bizde mi hava atak
önemsiz dostum giden de boşta gitmeyen deBi uniye gidemedik be 2 defa kazandım çalışmaktan gidemedik
İstek attım abi berkay ben, forumdan kimse yok bi arkadaşımız olsun bari ınstada
Sımdı 4 uzerındenOlm bizim zamanımızda 3 üzerinden di notlar ne ara değişti vay arkadaş
Yaşlanıyorsun Barış abiOlm bizim zamanımızda 3 üzerinden di notlar ne ara değişti vay arkadaş
Üni şifremi hatıtlarsam yollayacam sana benim de 2.14 Erhan harbi tüküreyim bi tarafına senin
Git kanka her insanın yaşaması gereken birşey bence aç kalırsın hergün makarna yersin ama o makarna bile lezzetli gelir hergün ortam falan harika zatenBi uniye gidemedik be 2 defa kazandım çalışmaktan gidemedik
alt tarafı 3 yas var nasıl bi zaman bu kankaOlm bizim zamanımızda 3 üzerinden di notlar ne ara değişti vay arkadaş
Her türlü gençlik günleri bu 7 sene önce be gardaşım evlendikden sonra saçlar beyazladiAga bizde mi hava atak![]()
Gerçi çan eğrisi vardı bizde ondan 3 olabilirSımdı 4 uzerınden
Yas oldu 28 daha is kurmak için çırpınıyorum bu saatten sonra zorGit kanka her insanın yaşaması gereken birşey bence aç kalırsın hergün makarna yersin ama o makarna bile lezzetli gelir hergün ortam falan harika zaten
2011 mezunuyum ben reis senin diploma no 2016yla başlıyor 5 sene varalt tarafı 3 yas var nasıl bi zaman bu kankaparanın para oldugu zaman mı yoksa
knka bu kimin
Uzaktan falan oku diploma olsun elinde yada en güzeli kur kendi işini kendi işinin patronu olYas oldu 28 daha is kurmak için çırpınıyorum bu saatten sonra zor