- 6,807
- 3,116
- 113
Şaka yapıyor gardasim degilmi, yani 100 kya cikipda cekmediysen yani çok temiz bi küfür edecem sana çok temiz hemdeOndan 2.5k üstü görmemişsin
Dene bak ben bi kere 100k bile gördüm ama 5 10 dk sonra kayboldu
Şaka yapıyor gardasim degilmi, yani 100 kya cikipda cekmediysen yani çok temiz bi küfür edecem sana çok temiz hemdeOndan 2.5k üstü görmemişsin
Dene bak ben bi kere 100k bile gördüm ama 5 10 dk sonra kayboldu
Kanka şimdi öyle sorunca teşvik etmiş gibi oldum lan yapma böyleHadi be cok mu sey kaybediyorum![]()
Ahahahhhhyok 4. kapaktan sonra
Kovacılarda kendini belli ettiyok 4. kapaktan sonra
4.kapak dedik kanka sen daha burda mısınŞaka yapıyor gardasim degilmi, yani 100 kya cikipda cekmediysen yani çok temiz bi küfür edecem sana çok temiz hemde
Kankalar kova alıyor hayli mesutKovacılarda kendini belli etti
vileda kovasıyla daha leziz oluyo tavsiye ederim !4.kapak dedik kanka sen daha burda mısın
Eyvallah hacı arkadas üstte dedigi gibi ickiyi ictim marmariste amcaoglunun barda bira viski votka baktım tık yok tadida zehir gibi mk böle şeymi olur dedim sonra tekrar redbul meyve suyuna dondumKanka şimdi öyle sorunca teşvik etmiş gibi oldum lan yapma böyleYok yok devam böyle kanka sen en temizi
![]()
Damacana olacak şöyle çektin mi lokur lokur edendenvileda kovasıyla daha leziz oluyo tavsiye ederim !
Senin memleket nere gardaşım bnmDamacana olacak şöyle çektin mi lokur lokur edenden![]()
Zaten federaller peşinde diye birden r yaptınŞaka bi yana beyler makarasındayız işin öyle kova cigarayla işimiz olmaz tadında bitirelim
teşekkürler
@emniyetgm @realdonaldtrump @rte @drfahrettinkoca @yildiztilbe @narkotiksubeŞaka bi yana beyler makarasındayız işin öyle kova cigarayla işimiz olmaz tadında bitirelim
teşekkürler
ben ismete atacağını bana at dedim kanka az önce sen bekleme bana 100 atcakmıs bugunde böyle olsun hakkını helal et teşekkürlerNeyse konuya dönelim, kazanç tamammi bayram kaç kişiye 50 atıyor şimdi??
Yooo benim isim olur daha 1 ay önce aldım yalana gerek yok gardaşımŞaka bi yana beyler makarasındayız işin öyle kova cigarayla işimiz olmaz tadında bitirelim
teşekkürler
Eyvallah hacı arkadas üstte dedigi gibi ickiyi ictim marmariste amcaoglunun barda bira viski votka baktım tık yok tadida zehir gibi mk böle şeymi olur
Memleket Malatyada 7-8 senedir Ankara-Kayseri arası gidip geliyorum reisSenin memleket nere gardaşım bnm
aha zarbolar@emniyetgm @realdonaldtrump @rte @drfahrettinkoca @yildiztilbe @narkotiksube