- 7,688
- 1,947
- 113
Canın sağolsun dostumOlmadı bu. Bence hırs yapmamak lazım yine karla kapatalım. Dünde kazandık. Hırs yapınca gidiyor aga. Benim para gönderme limitim çok az. Eğer size de uygunsa @Nailex e atayım parayı o dağıtım yapsın.
Canın sağolsun dostumOlmadı bu. Bence hırs yapmamak lazım yine karla kapatalım. Dünde kazandık. Hırs yapınca gidiyor aga. Benim para gönderme limitim çok az. Eğer size de uygunsa @Nailex e atayım parayı o dağıtım yapsın.
sen nasıl dersen dostOlmadı bu. Bence hırs yapmamak lazım yine karla kapatalım. Dünde kazandık. Hırs yapınca gidiyor aga. Benim para gönderme limitim çok az. Eğer size de uygunsa @Nailex e atayım parayı o dağıtım yapsın.
Aynen hırs yapma dost karla kapat 100 TL bile olsa kar kardır Bol kazançlarOlmadı bu. Bence hırs yapmamak lazım yine karla kapatalım. Dünde kazandık. Hırs yapınca gidiyor aga. Benim para gönderme limitim çok az. Eğer size de uygunsa @Nailex e atayım parayı o dağıtım yapsın.
Nasıl uygun görürsen 200 e 1250 1000 kar da iyi zarar etmemek lazmOlmadı bu. Bence hırs yapmamak lazım yine karla kapatalım. Dünde kazandık. Hırs yapınca gidiyor aga. Benim para gönderme limitim çok az. Eğer size de uygunsa @Nailex e atayım parayı o dağıtım yapsın.
Senin limit doluysa başkası yapsın bu işi reisolur baskan nasi diyosan
oyle bisey demedim farkkettiysenSenin limit doluysa başkası yapsın bu işi reis
atiyorum reis@Nailex papara atar mısın
Ne alaka la ben diyorum zaten doluysa başkası yapsın diye işteoyle bisey demedim farkkettiysen
TeşekkürlerEren44
Ertan
Recebb
Berkayaydın6
Berat2010
Orhunesses
Nailex
Umutks41 ( sen geçen bir kıyak yaptın ben de yapayım
Totemde olanlar bunlar yanlış hatırlamıyorsam.
kanka benim papara atmama gerek varmı sanaatiyorum reis
yok kayıtlıkanka benim papara atmama gerek varmı sana![]()
tskler dostum nailexe atalım mi papara noEren44
Ertan
Recebb
Berkayaydın6
Berat2010
Orhunesses
Nailex
Umutks41 ( sen geçen bir kıyak yaptın ben de yapayım
Totemde olanlar bunlar yanlış hatırlamıyorsam.