- 12,019
- 9,716
- 113
@Shellac kitler misin konuyu kimse bakmıyor bile. Sinirlendim bozdurdum kuponu
ben geliyodum kanka@Shellac kitler misin konuyu kimse bakmıyor bile. Sinirlendim bozdurdum kuponu
Sen devam et knka ben sessiz takılacamben geliyodum kanka
Büyü bozulmasın die ben beğenimi bile aldım be@Shellac kitler misin konuyu kimse bakmıyor bile. Sinirlendim bozdurdum kuponu
Kar ile bozdumBüyü bozulmasın die ben beğenimi bile aldım be![]()
dur ben yeni konu acayım istersen asabın bozulduysa hem ben bi baslıkla millete azcık giydireyimSen devam et knka ben sessiz takılacamarka da
![]()
Hiç bir çekilişe katılamazsın diyor yaniBol sans
Yeni kurallar ne ola ki![]()
O zaman iyiKar ile bozdumsigara parası bedavaya geldi
![]()
Öyle daha iyi olur knkadur ben yeni konu acayım istersen asabın bozulduysa hem ben bi baslıkla millete azcık giydireyim
Bol sanslar gluk glukKnock knock // Canlı Kuponlarım
Salı verin küçük enişteyi bekliozdur ben yeni konu acayım istersen asabın bozulduysa hem ben bi baslıkla millete azcık giydireyim
He onu biliyorum bende başka var sandimHiç bir çekilişe katılamazsın diyor yaniyorum sayın 500 altı
![]()
Konuyu düzenledim konu içeriğini de düzenledim kuponları koyup sohbet muhabbet edebilirsiniz istediğin kişiye eğer istersen şans parası verebilirsin konu açık dostum@Shellac kitler misin konuyu kimse bakmıyor bile. Sinirlendim bozdurdum kuponu
Teşekkür ederim güzel adamKonuyu düzenledim konu içeriğini de düzenledim kuponları koyup sohbet muhabbet edebilirsiniz istediğin kişiye eğer istersen şans parası verebilirsin konu açık dostum![]()