Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı bayramyay1 / Basketbol Kuponları

Kupon Miktarı
1461.99
Kupon Oranı
4.42

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,515
6,225
113
uzun süre cekemeyince korku oluyo hemen cıkıyon 2 3kda ben en son aralık gibi cektim 5k üstü martta 3k cektim 1k olunca hemen cıkıyom artık
Aynen öyle benim 25k yı çektiğimde 10k ya yakın borç vardı bırakma lüksüm yoktu ondan devam ettim mecbur ama ben şuna inanıyorum 1 gün geliyor her bastığn tutuyor o günü iyi sezip o gün dibine kadar oynamak lazım

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,147
84,890
113
Aynen öyle benim 25k yı çektiğimde 10k ya yakın borç vardı bırakma lüksüm yoktu ondan devam ettim mecbur ama ben şuna inanıyorum 1 gün geliyor her bastığn tutuyor o günü iyi sezip o gün dibine kadar oynamak lazım
Katılıyorum bazı günler ne oynasan tutuyor

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Kanka o güne denk geldiğimizdede şansa kasada sağlam para olmuyor.Şahsen bana hep öyle oldu.20-30 kasa varken girmiştim bir gün arka arkaya 14 kuponum oturdu ama 2K çekebildim