- 12,019
- 9,716
- 113
Haha ben öyle adam mıyım loBayram seni çekiştiriyoduk tanımaz bizi artık diye![]()
Haha ben öyle adam mıyım loBayram seni çekiştiriyoduk tanımaz bizi artık diye![]()
Seni bilen bilioHaha ben öyle adam mıyım lo![]()
Bayramı bilen bilirHaha ben öyle adam mıyım lo![]()
Korkuyorum artık konu açmaktanmodlar getirdikleri yeni sistemden usandılar bayram yüzünden![]()
Bana bayramı 2 kelimede anlatır mısın gözlerime bakarakSeni bilen bilio
Korkuyorum artık konu açmaktanuyarı yemeyim diye
![]()
Şans iyi gidiyor bu aralarBayramı bilen bilir3500 kılcıksız 2 kuponda valla knk bu sıra düğünü yaptın yaptın bu sans her zaman gelmez
![]()
HahaBana bayramı 2 kelimede anlatır mısın gözlerime bakarak
Korona temizlensin de öle yapsın dağıtak iyice 🧐Bayramı bilen bilir3500 kılcıksız 2 kuponda valla knk bu sıra düğünü yaptın yaptın bu sans her zaman gelmez
![]()
bayramın düğüne gitsek ben küçük takmaya utanırım yüzümüze vurmasınKorona temizlensin de öle yapsın dağıtak iyice 🧐
Hahaa la Erhan /)bayramın düğüne gitsek ben küçük takmaya utanırım yüzümüze vurmasınadam zengin sonucta Anıl napsın küçüğü
Yok la 100 freebet kodu takarız ona o zaten 3 4 k yapar önümüze geçen olmazbayramın düğüne gitsek ben küçük takmaya utanırım yüzümüze vurmasınadam zengin sonucta Anıl napsın küçüğü
Ne freebet mi nerdeYok la 100 freebet kodu takarız ona o zaten 3 4 k yapar önümüze geçen olmaz![]()
Bayramın düğün arabasıYok la 100 freebet kodu takarız ona o zaten 3 4 k yapar önümüze geçen olmaz![]()
Düğünde 😂Ne freebet mi nerde![]()
Hahaa beğenmedimBayramın düğün arabası