- 9,692
- 6,746
- 113
knka bak beni az çok tanırsın bu parayı 1000 yapmadan bize rahat yokKankam simdi zipllatir kasayi
knka bak beni az çok tanırsın bu parayı 1000 yapmadan bize rahat yokKankam simdi zipllatir kasayi
Ajasdj sen hele 1000 yap parayı ne zaman çekersen çek görmene de gerek yok eğleniyoruz hep beraberreis şöyle bi sorun var hat abimin üzerine operatör değiştim malatyaya yolladılar hattı ben trabzondayım persembe verdiler kargoya hala gelmedi yoğunluk var bu aralar o yüzden papara banka hesabı vb. giremiyorum o yüzden burda 1000 e kadar devam ederiz başarırsak da hattım gelince sizleri görebilirim ancak![]()
bizi görme kardeşim sen 400 500 ü al bekle bin lirayı zorlama bosuna havadan 500 tl az mıreis şöyle bi sorun var hat abimin üzerine operatör değiştim malatyaya yolladılar hattı ben trabzondayım persembe verdiler kargoya hala gelmedi yoğunluk var bu aralar o yüzden papara banka hesabı vb. giremiyorum o yüzden burda 1000 e kadar devam ederiz başarırsak da hattım gelince sizleri görebilirim ancak![]()
knka 0.20 den geldim buralara kupon da gelirse devam da edecem sınırları zorlamak istiyorum 0.20 ilebizi görme kardeşim sen 400 500 ü al bekle bin lirayı zorlama bosuna havadan 500 tl az mı
İyi sen bilirsin freebet cok nasılsa yine denersin kaybedersenknka 0.20 den geldim buralara kupon da gelirse devam da edecem sınırları zorlamak istiyorum 0.20 ilegelirse artık
20 kuruştan 1000 liraya mı neyse hayal kurmayalım şimdiknka 0.20 den geldim buralara kupon da gelirse devam da edecem sınırları zorlamak istiyorum 0.20 ilegelirse artık
umarım alır ev cok fenaa1-0 setler dep 1 set aldı mı tamamdır