Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bayram Nasıl Geçiyor

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
1,703
113
2 sene sonra ilk defa bir bayramda nöbetim yok güzel geçiyor herkese iyi bayramlar

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,359
11,463
113
Ne eski bayramların tadı kaldı ne dostluk ne de saygı..

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,087
344
83
Bonus arıyoruz dost ne bayramı

Gervinho34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
111
18
18
Evde kaldık sagolsun Vbet paramızı vermiyo çekim yaptık 30 saat oldu mesajla dönücek diyolar ödendi diyor para yok ortada

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
İyi bayramlar öğleden önce birkaç bayram ziyaretine gittim bayram bitti benim icin normal bir gün gibi geçiyor

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
baba anne olmayınca bayramlar hep buruk uzuntulu gecıyor malesef hrkese ıyı bayramlar

futbol2121

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89
9
8
Geçenler de Benfica Lizbon lig maçı oynaniyordu 1-1 bitti üstelik şampiyonluk maçı o maça 8.5 üst korner oynadım dakika 57 olmuştu 8 korner çıkmıştı kalan dakikalar da bir korner çıkmadı ve bu yüzden kuponum yattı 32 bin TL paradan oldum maçı izleyenler görmüştü çok tempolu hareketli bir maç idi ona rağmen son korner çıkmadı kafayı yedim resmen daha önceden başına böyle birşey gelen var mı çok merak ediyorum çok büyük şanssızlık resmen inanmayanlara kuponun resmini de atabilirim

Gervinho34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
111
18
18
Geçenler de Benfica Lizbon lig maçı oynaniyordu 1-1 bitti üstelik şampiyonluk maçı o maça 8.5 üst korner oynadım dakika 57 olmuştu 8 korner çıkmıştı kalan dakikalar da bir korner çıkmadı ve bu yüzden kuponum yattı 32 bin TL paradan oldum maçı izleyenler görmüştü çok tempolu hareketli bir maç idi ona rağmen son korner çıkmadı kafayı yedim resmen daha önceden başına böyle birşey gelen var mı çok merak ediyorum çok büyük şanssızlık resmen inanmayanlara kuponun resmini de atabilirim
Benımde başıma bir basket oyuncusu golden daydı sanırım 14.5 basket totel aldım 2 periyot 14 öyle kaldı bitti maç :))) baya yüklü alıyordum

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,128
414
83
Sessiz sakin.

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,128
414
83
Şöyle güzel bir yatırım bonusu görsek bile şenleneceğiz,ne yapalım hayatımız kumar olmuş :)