- 1,436
- 1,689
- 113
Allah kolaylık versinArife ve 1 İnci gunu sabah 8 aksam 20 nobetteyım 38 derece sıcaklıkta vantılatorle idare ediyoz benım bayramın ozetı
Allah kolaylık versinArife ve 1 İnci gunu sabah 8 aksam 20 nobetteyım 38 derece sıcaklıkta vantılatorle idare ediyoz benım bayramın ozetı
Baba yok kabrini ziyaretten geldim, anne hasta nasıl geçsin..Merhaba dostlar iyi bayramlar öncelikle nasıl geçiyor bayramınız bu bayram biraz eksik gibi hissediyorum benim gibi hissedenler varsa konuşuruz diye konuyu açtım
Allah yardımcın olsun dost benzeride bende aynı durum ama ikisininde yanında değilimBaba yok kabrini ziyaretten geldim, anne hasta nasıl geçsin..
Yalnız değilsinBaba yok kabrini ziyaretten geldim, anne hasta nasıl geçsin..
bulursan haber etBonus arıyoruz dost ne bayramı
gelir ya sağlam değilmi orasıEvde kaldık sagolsun Vbet paramızı vermiyo çekim yaptık 30 saat oldu mesajla dönücek diyolar ödendi diyor para yok ortada
Benımde başıma bir basket oyuncusu golden daydı sanırım 14.5 basket totel aldım 2 periyot 14 öyle kaldı bitti maçGeçenler de Benfica Lizbon lig maçı oynaniyordu 1-1 bitti üstelik şampiyonluk maçı o maça 8.5 üst korner oynadım dakika 57 olmuştu 8 korner çıkmıştı kalan dakikalar da bir korner çıkmadı ve bu yüzden kuponum yattı 32 bin TL paradan oldum maçı izleyenler görmüştü çok tempolu hareketli bir maç idi ona rağmen son korner çıkmadı kafayı yedim resmen daha önceden başına böyle birşey gelen var mı çok merak ediyorum çok büyük şanssızlık resmen inanmayanlara kuponun resmini de atabilirim
Bedava çalışmaiyon ya parasını aliyomBizim bayram neyimize bugün tatil yarın 12 saat calisicam
Hersey paramı aiqqBedava çalışmaiyon ya parasını aliyom