Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Baymavi 500 Freespin Deneme Bonusu

Rex8181

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89
22
8
İşin garip tarafı oynarken x ler havada uçtu. Farmda 100 x geldi tek spinde 1000 lira ödedi 20x 10x. Yani oyun bilerek açık gibi kazansınlarda yatırsınlar diye. Ben yatırım yapmayacağım yapan varsa detaylı bilgi verir umarım
Yatırım yaptım ama odemedi kimlik fotosu istedi

Ekli dosyalar

reviags

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57
20
8
Beyler bu konuyu kimse ile paylasmıyacaktım ktım betsalvador ve radisonbet bu ikisinde yanlıs tc ve numara girin ama mail lazım surekli İlk kodun gelmesi için 7 defa ikisinden cekım verdim sizinde artık bunu bılmesını ve ihtiyacı olanların almasını istedım Saygılarımla

idemirdelen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
127
56
28
Yorumlara bakmadan eşşek gibi koştura koştura yatirdik 500 u kimseye odemiyor sanirim

Burak0841

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
72
14
8
Canlar çekim sınırı olmayan deneme bonus veren site var mı

paroxx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
134
99
28
Konuyu hortlattım ama gerçi o kadar eski değil 500 fs eklemiş bu site çıkan kazancı 10 kat çevir 1 yatır max 3 cek

gece1524

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
138
43
28
Ödemiyor yatırım yaptım kimlik faln istiyor yok doğrulama diyor
Kardeşim en son 6-7 yıl önce oynadım çok yatırım da yaptım çok çekim de. İlk çekimde arama teyidi alıyorlar. Ondan sonra çekim işlemleri yapabiliyorsun. Site şu an güncel çıkan siteler gibi çok hızlı bir ödeme sistemi olan site değil gün içinde verirsen ödemen gelir genelde bir gün içinde oluyor. Eski bir site hala hayatta olduğuna göre demekki devam ediyor ama değişiklikleri olmusmudur bilemem ama ödeme yapan bir site normalde.