- 17,487
- 8,270
- 113
Hala parayı vermedı be
Adamlar sayı atmak için oynuyor knk habire sayı oluyor zevkli maçualn benım de sonunda geldı 30 sanıye kala 3 lük attı lar sukur 85 de kalmıstı yoksa
Ncaa betcoda geç sonuçlanıyor bazenHala parayı vermedı be
Knk betcoda mesela 67. 5 dan açıyor baremi youwinde 79 lere kadar vardı bu maçta deli oranı vardıaynen oyle ben o mactan alacagımı aldımEkli dosyayı görüntüle 46328
4 den sonraki nba lere oynaNba pişmanlık bu maçlar daha güzel![]()
nba ıcın uyumam zaten bunu gordum 2 3 dakka ızledım sureye oynuolarmı dıye baktım yok bunlar potaya gıdıyr ondan ondadım asıl ncaa pısmanlık cok yeteneksz takımlar var ne oldugunu bılmeden oynuyoruzNba pişmanlık bu maçlar daha güzel![]()
zaten normalı 70 ve altı bu lıgde ama ıste bazen boyle cosanlar varKnk betcoda mesela 67. 5 dan açıyor baremi youwinde 79 lere kadar vardı bu maçta deli oranı vardı
Sağlam bakiye lazım ya kanka tek tek vurup almak lazım onada bakiye yok şuan4 den sonraki nba lere oyna![]()
Aynen hücum süreleri uzun o yüzden kitlendimi fena alta kayıyor.nba ıcın uyumam zaten bunu gordum 2 3 dakka ızledım sureye oynuolarmı dıye baktım yok bunlar potaya gıdıyr ondan ondadım asıl ncaa pısmanlık cok yeteneksz takımlar var ne oldugunu bılmeden oynuyoruz
Bu maçta 198 96 arası sayı çıkar bencezaten normalı 70 ve altı bu lıgde ama ıste bazen boyle cosanlar var
Baskete yüklü oynamam akıl işi değil benceSağlam bakiye lazım ya kanka tek tek vurup almak lazım onada bakiye yok şuan
Arada kasalık maçlar geliyor mesela bugün fb 14sayıya kadar geriye düştü +handikapları kasalıktıBaskete yüklü oynamam akıl işi değil bence
Takipteyim bol sansRoll 3 ilk çeyreğı yuzdelı atan rıbaunt asiste daha iyi olan eve girdik hadi bakalım
Gelir buda 28 30 arasında atarRoll 3 ilk çeyreğı yuzdelı atan rıbaunt asiste daha iyi olan eve girdik hadi bakalım
İzleyelim o zaman bol şansRoll 3 ilk çeyreğı yuzdelı atan rıbaunt asiste daha iyi olan eve girdik hadi bakalım
,cekım verdım yoksa bende atardım buna bı 100 lükRoll 3 ilk çeyreğı yuzdelı atan rıbaunt asiste daha iyi olan eve girdik hadi bakalım