Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Baydık

nvsactive

Tanınmış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,777
1,035
113
Beyler gecenin bi yarısından başladım 05:00 a kadar 1 k kasayı 30 k yaptım sonra gittim küçük küçük deneyeyim derken sıfırladım :D
Ama slotlarda o kadar berbat ve boktan ki hangi siteden oynadıysam hiç vermedi yani 100x felan attı ama kurtarmadı bu sabahta güneşimiz battı 👌

Bırakmayı bilemedik dostlar 😊

Baba2498

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,200
693
113
Beyler gecenin bi yarısından başladım 05:00 a kadar 1 k kasayı 30 k yaptım sonra gittim küçük küçük deneyeyim derken sıfırladım :D
Ama slotlarda o kadar berbat ve boktan ki hangi siteden oynadıysam hiç vermedi yani 100x felan attı ama kurtarmadı bu sabahta güneşimiz battı 👌

30 k yapmisinn dost daha ne zorluyorsun milyonmu cekicen

cezafan92

Yetimler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
867
426
63
Valla o kadar kafa patlatmissin üzüldüm be dost

madmen1

1881-193~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
265
218
43

En kötüsü de uykusuz gecenin akabinde yaşanan hayal kırıklığı 🫡

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113
Dost küsüratı atayım dedik sonra devam etti arkası, pc alacaktım eksiği tamamlayayım dedim o da olmadı…
Kanka eksiği tamamlıyım derken pcnin parasını çıkartmışsın zaten quantum teknoloji bilgisayarımı alacaktın o nasıl eksik🤣🤣

erenak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
113
59
28
Ya o paraya 2 PC alırdın naptın be hacım

erkan1982

Tanınmış üye