- 13,424
- 6,814
- 113
Sağol dostumİyi hayırlı olsun
Sağol dostumİyi hayırlı olsun
Hakkım helal olsun sonuna kadar reisim sen kendin devam et sabah 🥳😈😂🎉🍀🥸🤞🙌🏻😎Beyler sabah devam ederiz hakkınızı helal edin iyi geveler
Senin konular bile bundan daha iyi alyen anahtarı sayint maksim. Adam kasa basarak gitmiyor 300 300 basıyor ha bire 😂La olm bu dolandırıcının konusunu mu takip ediyonuz
Bile derken çizdim üstünüSenin konular bile bundan daha iyi alyen anahtarı sayint maksim. Adam kasa basarak gitmiyor 300 300 basıyor ha bire 😂
Umut fakirin ekmeğiLa olm bu dolandırıcının konusunu mu takip ediyonuz
Sizin konuları takip etmiyorum reis ben kazanan belli olduğu için. Ama en azından dağıtım yapıyonuz şansınız bol olsun hepinizin 😂🥳Bile derken çizdim üstünü
Neyi belli olduğu için ben 3 kişi diyip 10 kişiye para attığımı biliyorum kaybettiğim kupondan sonra da para attığımı biliyorum beni tanıyanlar bilir tanımıyorsun beni o yüzden bişey demiyorumSizin konuları takip etmiyorum reis ben kazanan belli olduğu için. Ama en azından dağıtım yapıyonuz şansınız bol olsun hepinizin 😂🥳
Özellikle dedim en azından dağıtıyorsunuz siz diye 😂Neyi belli olduğu için ben 3 kişi diyip 10 kişiye para attığımı biliyorum kaybettiğim kupondan sonra da para attığımı biliyorum beni tanıyanlar bilir tanımıyorsun beni o yüzden bişey demiyorum