- 3,398
- 1,435
- 113
Bol şansÇok zor bir maç,üç mağlubiyet üzerine gelebilecek en denk rakip, kazanır kaybeder bilinmez,ama vucevic üzerinden dönecek bir maç, umarım patlatmaz bizi.Ekli dosyayı görüntüle 836321
Rotasyona gideceğini düşünüyorum kanka ms 1 PRONET ALTYAPISINDA 30 ORAN ALABİLİR UZATMASIZ ORANI DNICEMBol şans üstadım. Tr maçına oyuncu bahsi alacak olsan kime alırsın
Bol sansÇok zor bir maç,üç mağlubiyet üzerine gelebilecek en denk rakip, kazanır kaybeder bilinmez,ama vucevic üzerinden dönecek bir maç, umarım patlatmaz bizi.Ekli dosyayı görüntüle 836321
Bol şansÇok zor bir maç,üç mağlubiyet üzerine gelebilecek en denk rakip, kazanır kaybeder bilinmez,ama vucevic üzerinden dönecek bir maç, umarım patlatmaz bizi.Ekli dosyayı görüntüle 836321
Şehmus mu Furkan mı karar veremiyorumSehmus Hazer 6 sayı atar degerlendiriniz dostlar YEDEK OYNARIZ YUKSEK IHTIMAL
Nasil bi rotasyon bekliyosun hocam zaten takimda 12 kişi oluyo illa ki as kadroda oynucak futbol degil ki bu rotasyon yapsin ama yinede saygi duyuyorum seçimineRotasyona gideceğini düşünüyorum kanka ms 1 PRONET ALTYAPISINDA 30 ORAN ALABİLİR UZATMASIZ ORANI DNICEM
yalnız bi eleştirim var tam maç başlarken paylaşmışsın hocam az daha erken paylaşmanı rica edelim de biz de oynayalımÇok zor bir maç,üç mağlubiyet üzerine gelebilecek en denk rakip, kazanır kaybeder bilinmez,ama vucevic üzerinden dönecek bir maç, umarım patlatmaz bizi.Ekli dosyayı görüntüle 836321
Son dk oynamayı seviyorum ama geceden belliydi bunu oynayacağım.yalnız bi eleştirim var tam maç başlarken paylaşmışsın hocam az daha erken paylaşmanı rica edelim de biz de oynayalım
Karadağın yenmekten başka çaresi yok vucevic üzerinden oynuyorlar gelir benceÇok zor bir maç,üç mağlubiyet üzerine gelebilecek en denk rakip, kazanır kaybeder bilinmez,ama vucevic üzerinden dönecek bir maç, umarım patlatmaz bizi.Ekli dosyayı görüntüle 836321
Alperen 3 top kaybı yada asisti 4.5 falan açmışlardır üst alabilirsinBol şans üstadım. Tr maçına oyuncu bahsi alacak olsan kime alırsın