- 3,486
- 843
- 113
Bol şans
Bence atacak 2 tane Bol şanslar dilerimİtalya estonyayla oynuyorsun aga ya şunlara da iki tane atamıyorsan ne işin var Dünya kupasında falan ?
1 geldi bile 2 yoldaBence atacak 2 tane Bol şanslar dilerim
Umarım hem emek harcanmış çok maça hem miktar güzelİtalya tek gol daha atar Hırvatistan ve fransa da skorları korur kazanırlarsa içeri atarız bakalım nasip artık.
Böyle bitse de şaşırmam futbol bu hiç sağı solu belli olmuyor.Umarım hem emek harcanmış çok maça hem miktar güzel
Bu mac gelmezse daha oynamayalım bu mereti zatenBöyle bitse de şaşırmam futbol bu hiç sağı solu belli olmuyor.
Profildeki resmi şimdi fark ettim atçı mısın ben de 17 senedir oynarım yaklaşık miramis vardı gazi şampiyonu,pan riveri geçmişti o zamanlar başladım sayılırBöyle bitse de şaşırmam futbol bu hiç sağı solu belli olmuyor.
Aynen fena saldırıyor İtalya aq atar benceBu mac gelmezse daha oynamayalım bu mereti zaten
Al iceri zenciAynen fena saldırıyor İtalya aq atar bence
Agzinla getirdin awAha attı İtalya demeye kalmadı 🤣
Hırvatlar yemez Fransa yemesse gelir kuponAl iceri zenci
Kanka yemezler herhalde. Ukrayna tehlikeli takim gerciHırvatlar yemez Fransa yemesse gelir kupon
Hırvat zannetmiyorum ama fransa yapar mı yapar var çünkü onlarda o potansiyel var 5dk önce çizgiden çıkardı fransa yiyordu yaniHırvatlar yemez Fransa yemesse gelir kupon
Ukrayna fena takim degil herkesi yenebilir potansiyel varHırvat zannetmiyorum ama fransa yapar mı yapar var çünkü onlarda o potansiyel 5dk önce çizgiden çıkardı fransa yiyordu yani
Kanka yemezler herhalde. Ukrayna tehlikeli takim gerci
Çünkü Fransa'nın hocası mal nasıl hala bu takımın başında ben anlamıyorumHırvat zannetmiyorum ama fransa yapar mı yapar var çünkü onlarda o potansiyel var 5dk önce çizgiden çıkardı fransa yiyordu yani
Zannedersem Deschampsın elinde ülke büyüklerinin kasetleri var bu kadar sene tutulduğuna göreÇünkü Fransa'nın hocası mal nasıl hala bu takımın başında ben anlamıyorum