- 3,384
- 1,373
- 113
bu da gelmezse zaten at kendini asagiyaSeviyorum bu tarz denemeleri bakalım sonumuz ne olacak.Ekli dosyayı görüntüle 838150
Bol sans kardes bu kadar favori mac kazasiz biterse buro sahipleri eve feribotla donerler mersinde inip otobusle simit yiye yiye kendilerini eve atarlarSeviyorum bu tarz denemeleri bakalım sonumuz ne olacak.Ekli dosyayı görüntüle 838150
Eyvallah dost İki üç gün önce 15k ile denedim tâbi oran o gün 2.10 falandı dk 30 İngiltere alt liglerinde maç boyu birer gol daha almıştım dk 67 de teke kalmıştım geldi, bakalım belki bu da gelir.bu da gelmezse zaten at kendini asagiya
bol sansin olsun hacimm
Bol şansSeviyorum bu tarz denemeleri bakalım sonumuz ne olacak.Ekli dosyayı görüntüle 838150
Önemli maçlar bunlardı o yüzden tercih ettim, belki yatar ama bu tarz denemeleri seviyorum dost.Reis baska maç varmıydı yazmamışsın😀
🤣🤣🤣Hacı ne sayıyosun,konuları karıştırdın galiba?
Eyvallah dostBol şans reis
gelme ıhtımalı yok gıbı bır sey 3251212 mac kombıne gelmezSeviyorum bu tarz denemeleri bakalım sonumuz ne olacak.Ekli dosyayı görüntüle 838150
Sana fikrini mi sorduk,istersem çöpe atarım para benim param...gelme ıhtımalı yok gıbı bır sey 3251212 mac kombıne gelmez
Bol şanslar kralSeviyorum bu tarz denemeleri bakalım sonumuz ne olacak.Ekli dosyayı görüntüle 838150
Reis herşeyi takma boşver ben neler gördüm bu nesine de adam 10 TL ile yapdıgı oranlardan kazanan parların haddi hesabı yok
Bol şanslarSeviyorum bu tarz denemeleri bakalım sonumuz ne olacak.Ekli dosyayı görüntüle 838150
Kaci geldi haci o kadar maci tutturusan sana kupa yaptirip gondericem😆 hadi insallah aslinda olmayacak mac yokta o kadar favoride bi kaza olabilirİtalya 2-1 öne geçti kaldık gece seansı maçlarına bakalım nasip kısmet...
İtalya dk 85 o da gelirse 6/6 oluyor geriye kalıyor 6 maç 😅Kaci geldi haci o kadar maci tutturusan sana kupa yaptirip gondericem😆 hadi insallah aslinda olmayacak mac yokta o kadar favoride bi kaza olabilir