- 5,138
- 3,786
- 113
Umudunu kesme dostumKarşı karşıya da kaçırdığına göre tertemiz bir yatış, gerçekten pozisyon bile bulamıyorlar saçma sapan paslar falan, sağlık olsun,takipleyen takiplesin benim ümidim kalmadı.
Umudunu kesme dostumKarşı karşıya da kaçırdığına göre tertemiz bir yatış, gerçekten pozisyon bile bulamıyorlar saçma sapan paslar falan, sağlık olsun,takipleyen takiplesin benim ümidim kalmadı.
bir gol olsun millet gelmeye baslarKarşı karşıya da kaçırdığına göre tertemiz bir yatış, gerçekten pozisyon bile bulamıyorlar saçma sapan paslar falan, sağlık olsun,takipleyen takiplesin benim ümidim kalmadı.
2 gol atsınlar haydi yaaaaa atinn penaltı atinnnKarşı karşıya da kaçırdığına göre tertemiz bir yatış, gerçekten pozisyon bile bulamıyorlar saçma sapan paslar falan, sağlık olsun,takipleyen takiplesin benim ümidim kalmadı.
laa bunlar topcu bile degil gecen senelerde queensland ligleri disinda bol gollu gecen maclar yoktu kiAvusturalya bu sene diğer senelerdeki gibi değil zorluyorlar
Kım bu dm yazanlar ısım verArkadaşlar bir kişi hariç diğer dm atanlara söylüyorum,ben şikayet etmek istemiyorum,koskoca adamlarız ayıptır, yapmayın, insanın hevesini kırmayın,kurunun yanında yaşında yanmasına gerek yok.