Guzel kupon tebriklerBeyler dün ki eserimi görmeyen vardır belki 😅Ekli dosyayı görüntüle 838470
Guzel kupon tebriklerBeyler dün ki eserimi görmeyen vardır belki 😅Ekli dosyayı görüntüle 838470
Gelir dost rahat ol 🙏Keşke bizi yormasa da dk 60 kadar yazsalar iki tane daha ama izleyen varsa baya kör dövüşü oluyor gol de saçma sapan bir şekilde geldi zaten.
Ya erken gelecek yada 90 dakika stres yaptiracaklarKeşke bizi yormasa da dk 60 kadar yazsalar iki tane daha ama izleyen varsa baya kör dövüşü oluyor gol de saçma sapan bir şekilde geldi zaten.
Erkenden golleri atsalar güzel olur knkKeşke bizi yormasa da dk 60 kadar yazsalar iki tane daha ama izleyen varsa baya kör dövüşü oluyor gol de saçma sapan bir şekilde geldi zaten.
Avustralya ligi en gollü en zevkli lig. Taraftar bile zevk alıyordur maclardanŞu takımların bir devreyi gol atmadan bitirme ihtimali yok, önemli olan erken gol gelmesiEkli dosyayı görüntüle 838471
Görürsün reis merak etme hedefin var enazındnaBakalım hedefi görebilecek miyim...Ekli dosyayı görüntüle 838455
İkinci yarı 2 gol daha sallayın haydii beeeŞu takımların bir devreyi gol atmadan bitirme ihtimali yok, önemli olan erken gol gelmesiEkli dosyayı görüntüle 838471
70 kadar gelir oranlar onu goseriyorKeşke bizi yormasa da dk 60 kadar yazsalar iki tane daha ama izleyen varsa baya kör dövüşü oluyor gol de saçma sapan bir şekilde geldi zaten.
Dm atanları anlamıyorum cidden adam sizin parayla oynamıyorki size atsınArkadaşlar bir kişi hariç diğer dm atanlara söylüyorum,ben şikayet etmek istemiyorum,koskoca adamlarız ayıptır, yapmayın, insanın hevesini kırmayın,kurunun yanında yaşında yanmasına gerek yok.
Haklısın dostArkadaşlar bir kişi hariç diğer dm atanlara söylüyorum,ben şikayet etmek istemiyorum,koskoca adamlarız ayıptır, yapmayın, insanın hevesini kırmayın,kurunun yanında yaşında yanmasına gerek yok.
60 a kadar 4 olur mu sen bilirsin bu ligleri sjsjs55 e kadar 1-2