- 12,672
- 4,917
- 113
Atın artık yaaaaa şu goluuuuYattık beyler ben iy bi gol bekliyordum ama pozisyona dâhi giremiyorlar.
Atın artık yaaaaa şu goluuuuYattık beyler ben iy bi gol bekliyordum ama pozisyona dâhi giremiyorlar.
Avusturalya bu 10 dakikada 3 de atarlarYattık beyler ben iy bi gol bekliyordum ama pozisyona dâhi giremiyorlar.
2-4 biter gibi geliyor bana dost 😂🙏İlk yarı bitmeden gol iyi oldu ama biraz beceri de lazım böyle oynarlarsa böyle biter gol bile olmaz.
macin simulasyonu da yok aiscore daİlk yarı bitmeden gol iyi oldu ama biraz beceri de lazım böyle oynarlarsa böyle biter gol bile olmaz.
Atarlar dost ikinci yarı penaltı filanda olsa çok güzel olur knkİlk yarı bitmeden gol iyi oldu ama biraz beceri de lazım böyle oynarlarsa böyle biter gol bile olmaz.
Zor oldu ama oldu artık çözülmesi lâzım maçınİlk yarı bitmeden gol iyi oldu ama biraz beceri de lazım böyle oynarlarsa böyle biter gol bile olmaz.
Görmemiştim dost tebriklerBeyler dün ki eserimi görmeyen vardır belki 😅Ekli dosyayı görüntüle 838470
Nick basketçi olsa da sen futboldan devam et dost 😂😂Beyler dün ki eserimi görmeyen vardır belki 😅Ekli dosyayı görüntüle 838470
Tebrikler knk güzel kupon yapmışsın dünde heBeyler dün ki eserimi görmeyen vardır belki 😅Ekli dosyayı görüntüle 838470
Dün gördük olan var olmayan var😀Beyler dün ki eserimi görmeyen vardır belki 😅Ekli dosyayı görüntüle 838470