- 5,456
- 3,169
- 113
Vay hayırlı olsun beni Alps fire yaktı 5 atda yazmadım kısmet sanaymisSevincimi paylaşmak istedim dostlarla daha büyüğü de olabilirdi ama nasip kısmet bu kadarmış buna da şükür bir nefes aldık bu ay.
Vay hayırlı olsun beni Alps fire yaktı 5 atda yazmadım kısmet sanaymisSevincimi paylaşmak istedim dostlarla daha büyüğü de olabilirdi ama nasip kısmet bu kadarmış buna da şükür bir nefes aldık bu ay.
Ben bir ara deli gibi paylaşıp dağıtıyorum her altılı kuponuna sonuç ne oldu . Artıklarından bir hesap incelemedeymis karakol ziyareti . Özelden atmadiklarimdan küfürler . Kazananlardan engel yemeler . Ne iste ne paylaş ... Kazanırsam özelden yazıyorum 3 5 arkadaş var direk IBAN istiyorum gerisi boşSende haklısın nefret ettiriyorlar insana valla
En iyisi reis ortalık çakal dolmuşBen bir ara deli gibi paylaşıp dağıtıyorum her altılı kuponuna sonuç ne oldu . Artıklarından bir hesap incelemedeymis karakol ziyareti . Özelden atmadiklarimdan küfürler . Kazananlardan engel yemeler . Ne iste ne paylaş ... Kazanırsam özelden yazıyorum 3 5 arkadaş var direk IBAN istiyorum gerisi boş
Cakallar belli de şunu unutuyoruz burası kumara bulasanlarin yeri herkez gayrimesru para atiyoruz başımız belaya giriyor iyilik mi yapıyoruz kotulukmu bilemedim . Evli barkli adamım karakola ifadeye gittim yaEn iyisi reis ortalık çakal dolmuş
En büyük sorunda o kardeşim işte para attığımız adam bizi şikayet ediyor belkideCakallar belli de şunu unutuyoruz burası kumara bulasanlarin yeri herkez gayrimesru para atiyoruz başımız belaya giriyor iyilik mi yapıyoruz kotulukmu bilemedim . Evli barkli adamım karakola ifadeye gittim ya
O yüzden ne para nede al dimiEn büyük sorunda o kardeşim işte para attığımız adam bizi şikayet ediyor belkide
Aynen öyle burda sabit adamlar var onlar dışında alış veriş yapmayın mesela bana Gönül rahatlığıyla atabilirsiniz hahahahahaO yüzden ne para nede al dimi
Sabit adamlara yaptık onlarda madam çıktı 😬 yani bi rol yapıyoruz sende biliyorsun ben yüksek oynadım için herkes yamyamlık yapıyor eeee bizim yardım ettiklerimiz bizede dönüş yapmıyor yeri geldiğinde herkez iki maymunu oynuyor o yüzden gerek yok muronbaşkanAynen öyle burda sabit adamlar var onlar dışında alış veriş yapmayın mesela bana Gönül rahatlığıyla atabilirsiniz hahahahaha
Doğrudur reis ben arka planı görmüyorum ne desen haklısın hollandaSabit adamlara yaptık onlarda madam çıktı 😬 yani bi rol yapıyoruz sende biliyorsun ben yüksek oynadım için herkes yamyamlık yapıyor eeee bizim yardım ettiklerimiz bizede dönüş yapmıyor yeri geldiğinde herkez iki maymunu oynuyor o yüzden gerek yok muronbaşkan
Ahhh o sabit adamları ben biliyorum da neyse 🤦🏻♂️🤦🏻♂️ yeter ki kuponun kazandığını görsünler hemen gelip konuyu ele geçirirler durmadan sana iltifat ederlerSabit adamlara yaptık onlarda madam çıktı 😬 yani bi rol yapıyoruz sende biliyorsun ben yüksek oynadım için herkes yamyamlık yapıyor eeee bizim yardım ettiklerimiz bizede dönüş yapmıyor yeri geldiğinde herkez iki maymunu oynuyor o yüzden gerek yok muronbaşkan