- 13,743
- 11,023
- 113
Tebrikler dost.
Hayırlı olsunSevincimi paylaşmak istedim dostlarla daha büyüğü de olabilirdi ama nasip kısmet bu kadarmış buna da şükür bir nefes aldık bu ay.
Sanane Bi-ra-der ?Önceden niye paylaşmadın birader
Eyvallah aga sağolasınHayırlı olsun
Sağolasın aga daha büyükleri senin olsunOooo Tebrikler yeni gördük patron
Tebrikler dost güzel günlerde kullan geçen hafta rol kovaliyirduk sabah 5 TESevincimi paylaşmak istedim dostlarla daha büyüğü de olabilirdi ama nasip kısmet bu kadarmış buna da şükür bir nefes aldık bu ay.
İnşallah kardeşimSağolasın aga daha büyükleri senin olsun
Bende atayım mi hahahahahaDm atsana bana kardeşim
Yok geçen attık ya sana dm 😬😬Bende atayım mi hahahahaha
Ben geçen ödül dağıttım ama bu seferde direk roll alalim nolmuş yani hahahahahaYok geçen attık ya sana dm 😬😬
Ahaah sen yapmadın sende yaptın 😬😬Ben geçen ödül dağıttım ama bu seferde direk roll alalim nolmuş yani hahahahaha
Şaka yapıyorum kanka öyle bir şey olsa dm atarım direkAhaah sen yapmadın sende yaptın 😬😬
Tebrik ederim dostumSevincimi paylaşmak istedim dostlarla daha büyüğü de olabilirdi ama nasip kısmet bu kadarmış buna da şükür bir nefes aldık bu ay.
Biliom kardeşim estafeullah varsa yapabileceğimiz bişey biliyorsunŞaka yapıyorum kanka öyle bir şey olsa dm atarım direk
Cansın gardaşım biliyorum roll aç takip ederiz sadeceBiliom kardeşim estafeullah varsa yapabileceğimiz bişey biliyorsun
Yok kardeşim artık rol mol gerek yok ya. Sonra saçma sapan işler oluyor biliyorsun kendi halimde takılıyorumCansın gardaşım biliyorum roll aç takip ederiz sadece
Sende haklısın nefret ettiriyorlar insana vallaYok kardeşim artık rol mol gerek yok ya. Sonra saçma sapan işler oluyor biliyorsun kendi halimde takılıyorum
Aynen öle kardeşimSende haklısın nefret ettiriyorlar insana valla