Şansın daim olsun beygirlerin Nallarından Ateş çıkarsın kupon won olur dileğiyleSevincimi paylaşmak istedim dostlarla daha büyüğü de olabilirdi ama nasip kısmet bu kadarmış buna da şükür bir nefes aldık bu ay.
Son düzenleme:
Şansın daim olsun beygirlerin Nallarından Ateş çıkarsın kupon won olur dileğiyleSevincimi paylaşmak istedim dostlarla daha büyüğü de olabilirdi ama nasip kısmet bu kadarmış buna da şükür bir nefes aldık bu ay.
Tebrikler ne verdiSevincimi paylaşmak istedim dostlarla daha büyüğü de olabilirdi ama nasip kısmet bu kadarmış buna da şükür bir nefes aldık bu ay.
TebriklerSevincimi paylaşmak istedim dostlarla daha büyüğü de olabilirdi ama nasip kısmet bu kadarmış buna da şükür bir nefes aldık bu ay.
Temiz para dostum Tebrikler güle güle kullan 🙏Sevincimi paylaşmak istedim dostlarla daha büyüğü de olabilirdi ama nasip kısmet bu kadarmış buna da şükür bir nefes aldık bu ay.
Tebrikler @Baskhetci27Sevincimi paylaşmak istedim dostlarla daha büyüğü de olabilirdi ama nasip kısmet bu kadarmış buna da şükür bir nefes aldık bu ay.
Dağıtım varmı kanka tebrklerSevincimi paylaşmak istedim dostlarla daha büyüğü de olabilirdi ama nasip kısmet bu kadarmış buna da şükür bir nefes aldık bu ay.
Tebrikler güle güle harca güzel paraHepinize daha büyükleri denk gelir umarım,son ayakta ki ata tamamen bel bağladım yanıltmadı, başka türlü şu oyunu 1k ile bulmak zaten zordu çok şükür yanıltmadı beni.
Tebrikler dün neydim demicen bugün neyim diceksin dostSevincimi paylaşmak istedim dostlarla daha büyüğü de olabilirdi ama nasip kısmet bu kadarmış buna da şükür bir nefes aldık bu ay.
Kazanç benim değil dost olsa can fedaDaim olsun rfk bir ufak jest yapma durumun warmi belki bizlerede nasip olur Uğur getirir kazancın
DENEME bns BAKIYE 15 ki oldu 500 lazım 1000 cekecem yokKazanç benim değil dost olsa can feda