- 2,460
- 2,151
- 113
Glahbac atar kiİptal oldu gol![]()
![]()
Glahbac atar kiİptal oldu gol![]()
![]()
50 saniyeyi bos gecirdiler ..1 er karsilikli basket atabilserdi iyi olacakta ama guzel gene.74 de bitti devre..Bu solukasin anasına avradina bacisina sovesim var
Nasıl iyi la adamın kuponu yattı 17.5 üst demiş 2.pere50 saniyeyi bos gecirdiler ..1 er karsilikli basket atabilserdi iyi olacakta ama guzel gene.74 de bitti devre..
Beşiktaş 17.5'tu o rahat rahat wonladım.Nasıl iyi la adamın kuponu yattı 17.5 üst demiş 2.pere
Aynen Beşiktaş mis ben yanlış bakmışım tebrikler adama sovuyoduk bideBeşiktaş 17.5'tu o rahat rahat wonladım.![]()
Aynen seninki kazandi o yanlis bakiyor ondan bide bana laf ediyorBeşiktaş 17.5'tu o rahat rahat wonladım.![]()
Abii abi sigara param yok basim tuttu 18.5 tl sigaram bide ekmek arasi ayran aliyim 10 lirada o .. 1.5 tlyede su alirim 30 verirsen bana papaea bilgilerini iletiyorumGladbach itlik yapmaz inş.
![]()
Olmaz. Parkta kalıyor olman ve 2 yaşında çocuğunun olması lazım.Abii abi sigara param yok basim tuttu 18.5 tl sigaram bide ekmek arasi ayran aliyim 10 lirada o .. 1.5 tlyede su alirim 30 verirsen bana papaea bilgilerini iletiyorum![]()
Sahile 20 metre mesafede oturuyorum bide 7 yasinda kizim var .. sartlari karsilarmiOlmaz. Parkta kalıyor olman ve 2 yaşında çocuğunun olması lazım.![]()
Cık, kurtarmadıSahile 20 metre mesafede oturuyorum bide 7 yasinda kizim var .. sartlari karsilarmi![]()
Bu nece wonlamaktır? Biraz heyecan olsaydı... :FNorthampton'a 0.5 alacaktım gol oldu.
![]()
Seni beklemiş adamlar okeye 4.bekler gibiBu nece wonlamaktır? Biraz heyecan olsaydı... :F
Tebrikler sansin aynen devam etmesi dilegi ileBu nece wonlamaktır? Biraz heyecan olsaydı... :F
Northampton beklemedi aslında ama dedim 2. golü de at hasta etme beni, o da ayıp ettin abi hallettim hemen dediSeni beklemiş adamlar okeye 4.bekler gibi