- 2,460
- 2,151
- 113
Mol dönüşü 6 sayi cikti..20 17 fenerbahce onde..İnşallah çok sıkıntılı maç sanki gelsede ucu ucuna gelecek sanki
Mol dönüşü 6 sayi cikti..20 17 fenerbahce onde..İnşallah çok sıkıntılı maç sanki gelsede ucu ucuna gelecek sanki
İzliyorum hacim bide glabbah Bremen maçı 2.5 üst var bendeMol dönüşü 6 sayi cikti..20 17 fenerbahce onde..
Hepsi aynı sayı atmaya niyetleri yok bu maç zor üst olacak sankiBu oguz savaşın acilen cikmasi lazimkatletti maçı
Goabbeh 2 Fener'e kaldiGladbach itlik yapmaz inş.
![]()
Faturasız BimcellBu arada turk telekom kullanan varmi faturasiz![]()
Glahbachin yenmesi onemli kankaa toto icin timebet deki .. 4 de 4 olacam glahbah kazanirsa ..Aksama 2 macim kaliyor..Gladbach na'pıyorsun Gladbach...![]()
Liver yener zormuş yav. Beraberlik daha iyi olurdu sanki. Ne veriyor 6'da 6'ya?Glahbachin yenmesi onemli kankaa toto icin timebet deki .. 4 de 4 olacam glahbah kazanirsa ..Aksama 2 macim kaliyor..
Su anda en azindan 25 tl cevrimsiz kazanmis oluyorum diger maclara bakacagiz dedigim gibi.
Liverpool yener Juventus yener kalicak.
Bendede şokcell varFaturasız BimcellAhnı altyapı yani
1.500 tl lik havuza giriyorsun 5 bilirsen 1.000 tl lik .. gecen ay 6 da 6 yapmıştım gene 142 tl vermisti.Liver yener zormuş yav. Beraberlik daha iyi olurdu sanki. Ne veriyor 6'da 6'ya?
Gelmiş bil kanka .. fitre ve zekatini alirim amaGlabbah benimde geldi bı bu maç kaldı
Ekli dosyayı görüntüle 42767
İptal oldu golGelmiş bil kanka .. fitre ve zekatini alirim ama![]()
Yılların Bimcell'i kardeşim nedir yani Allah Allah...Bendede şokcell varo nedir yahu .