- 15,256
- 7,580
- 113
Gecmis olsun
Yazık oldu şu kuponaGecmis olsun
Penaltı kaçmadı iyi ki daha sinir bozucuDirekten dönmüş mg
Çek gitsin daha neyseYazık oldu şu kupona
Monterrey i hangi zihniyetle koydun inan ki cok kotuler bu sezon Guadalajara gibi bi takim beraberligi sagladiysa ondan anlamaliydin neyse sen git Kolombiya yaYazık oldu şu kupona
Şu da geleydi 20 şer tl atacaktım size olmadı knk lanet olsunÇek gitsin daha neyse
Oynamasak inan 2 2 biterdiMonterrey i hangi zihniyetle koydun inan ki cok kotuler bu sezon Guadalajara gibi bi takim beraberligi sagladiysa ondan anlamaliydin neyse sen git Kolombiya ya
Sağlık olsun sen paranı çek güle güle harcaŞu da geleydi 20 şer tl atacaktım size olmadı knk lanet olsun
Kolombiya 2 0 oldu10 tl bonus yatırım şartı yok knki ler deneyelim hemen
Knk 5 0 da olsa oynamam bu liglere dahaKolombiya 2 0 oldu
Uye olduk canli destek nerde bunda
Oynamadıkya 5 0 da olur garanti üst ama o maç onu üst yaparlarKolombiya 2 0 oldu
WhatsApp dan yazdım sabah 10 da aktif olacakmış bonus sistemi kullanıcı adımı yazdım önlerden yer ayırtalımUye olduk canli destek nerde bunda
Uye adinizi not olarak yazin diyo whatsaptaki arkadas ekleme icin nereye yazacazWhatsApp dan yazdım sabah 10 da aktif olacakmış bonus sistemi kullanıcı adımı yazdım önlerden yer ayırtalım
Ooo yedim bile o sana soyledigim kuponu ordan yapmistim 5 lira cikti free spindenOraya cevap olarak knk bu arada lunabet freespin leri eklemiş
Hangi oyuna yüklemişlerOoo yedim bile o sana soyledigim kuponu ordan yapmistim 5 lira cikti free spinden