- 2,037
- 2,088
- 113
O maç sittin sene üst olmaz monterrey atamaz maç 1-1 bitti bileAl işte basketler geldi say golden yatıcaz
O maç sittin sene üst olmaz monterrey atamaz maç 1-1 bitti bileAl işte basketler geldi say golden yatıcaz
Verdim zehri izle şimdiAttır knki hemen ama garanti olmaz yatarız ondan
Knk şaka maka bi o maça kaldı kupon basketler garanti gibi bişey şu anVerdim zehri izle şimdi
Bakiyen varsa Kolombiya git Medellin 2.5 ust alKnk şaka maka bi o maça kaldı kupon basketler garanti gibi bişey şu an
Eli kulağındaKnk şaka maka bi o maça kaldı kupon basketler garanti gibi bişey şu an
Abooovvv kolombiya mı Allah uzak etsin herkesi o ligdenBakiyen varsa Kolombiya git Medellin 2.5 ust al
Knk şu maç gelse girerdim bi 2.5 üste kaldı kuponMedellinin iç ve deplasmanin dış saha macları hep gollu geciyor depin dişarda oynadigi maçlarda gol olarak boşu yok nerdeyse
Ya dinle beniAbooovvv kolombiya mı Allah uzak etsin herkesi o ligden
Saçmalama knki sittin sene olmazPenaltı olacakmış gibi his var içimde nedense
Kuponu ben değil o yapıyor ben sadece sitem ettimYa dinle beni![]()
Deplasmana attıralım kontradan Monterrey çok kotü bu sezon hadi ChivasKnk şu maç gelse girerdim bi 2.5 üste kaldı kupon
Biliyorum ya sen yazdın ya onun ustune alinti yaptımKuponu ben değil o yapıyor ben sadece sitem ettim
Monterrey son dakikada çok kazandırmıştır bana bu sene kötüler ama inanıyorum benYakacak güzelim kuponu mg takımı birine oynarız adam bıcaklanır birine oynarız gol olmaz nasıl ligseEkli dosyayı görüntüle 40443
Direkten dönmüş mgŞu istatistiğe nasıl gol çıkmadı hayret