http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin başka zaman olmaz

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Bende o maça baktım ust duruyir her iki taraf ta skor skorlar bulacak tit
İnş valla üst olur betturbetti sen soruyordu galiba sakın o siteye bulaşma kardeşim hafta sonu 620 tl parayı çekesiye şekilden şekile girdik zor aldım parayı haberin olsun

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Ne var bunda.nesine de adam geçen gün tek kupona 3 trilyon basti
Knk bizim hayaller max 200 binle sınırlı 3 trilyon basan adam ya çalmıştır o parayı ya birilerini fena tokatlamıştır 3 milyon basmak salaklık o iddada değil benim için önemli olan oranın büyüklüğü yoksa işin heyacanı kaçıyor bu işlerin sonu yok hem 3 milyon bassa bile sonunda kaybeder o parayı okyanusta boğulur birgün biz dere kenarında çırpınırken :D

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Çok dengesiz atti aslinda 2.3 vardı son 50 saniye kaldi dedim gidiyor gönlümün efendisi neyse atti yigidim
Ben takip ediyordum maçı ulan dedim yine açtım şom azımı derken 3 lük attı adamlar iyi bu gün zararda değiliz iyiki hafta sonu geldi iyi oldu bu

mustafaa44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
434
83
Ben takip ediyordum maçı ulan dedim yine açtım şom azımı derken 3 lük attı adamlar iyi bu gün zararda değiliz iyiki hafta sonu geldi iyi oldu bu
Aynen oyle valla senin şu maçıda getirirsek inşallah ev oy bi tane daha starda amerca sevdiğim takımlar dan atar bo şekilde

mustafaa44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
434
83
Aynen bildirim geldi banada cekim paylas la ugrasiyorudum meksika acayip bir lig ben burda 75 den sonra çok iyi kazançlar elde ettim dur bakalim 75 den sonra hareketlenen bir lig