- 1,769
- 434
- 83
Nba de iki mac bekliodum onları da yakaladim az önce cekim aldim futbol sevmiyorum kral en garanti gözüken mac çok farklı oluyor ama basketbol dan az anladinmi yakaliyorsun dogru bademi yakalarsan tabigüzel kazanmışsın tebrikler kadan varsa nacional maçına 1.5 alabilirsin bir miktar
Eyvallah kralOlaun yine de tebrikler güle güle harca![]()
Futbol da benim işim oynamayınca tutturuyorum sağlık olsunNba de iki mac bekliodum onları da yakaladim az önce cekim aldim futbol sevmiyorum kral en garanti gözüken mac çok farklı oluyor ama basketbol dan az anladinmi yakaliyorsun dogru bademi yakalarsan tabi
Sen bide bana sor anasını satim 100 liram vardı etkinlik yaptım bu gün battık diyordum jojobet 25 tl kazanmışım Twitter da 370 yaptım 5 deki Meksika maçı da 2.5 olursa 500 olacak kasa max çekim 500 müş üstelik hayat çok garip
400Kaç çektin
Insallah olur oldumu oluyor bende sabah 140 la girdim akşam üstü prizmadan 550 çektim pinden iki part toplam 400 şimdide betbienden 175 cekecem günü böyle kapatacam artık zarara girmeden uyuamıyoruz galibaSen bide bana sor anasını satim 100 liram vardı etkinlik yaptım bu gün battık diyordum jojobet 25 tl kazanmışım Twitter da 370 yaptım 5 deki Meksika maçı da 2.5 olursa 500 olacak kasa max çekim 500 müş üstelik hayat çok garip
Hayırlı olsun
Beni palmerias ile flemengo maçı uçurdu 25 tl den bolivyada kozadan çıktık Meksika da kelebeğe dönüşecez İnşInsallah olur oldumu oluyor bende sabah 140 la girdim akşam üstü prizmadan 550 çektim pinden iki part toplam 400 şimdide betbienden 175 cekecem günü böyle kapatacam artık zarara girmeden uyuamıyoruz galiba![]()
Beni palmerias ile flemengo maçı uçurdu 25 tl den bolivyada kozadan çıktık Meksika da kelebeğe dönüşecez İnş![]()
Bende o maça baktım ust duruyir her iki taraf ta skor skorlar bulacak tit2.5 üst olmassa yakarım Meksika yı. DEkli dosyayı görüntüle 46146
Eyvallaj kral senin kupona üzüldüm valla ama görür görmez dedim toronto gelirse gelir diyeÇok güzel seri, oranlar da hiç düşük değil. Tebriks![]()