http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Başka Bir Banka Hesabıma Para Gelirse Sıkıntı Olur Mu

ErkanCPT

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
786
304
63
bır bankadan maasıma hacız konuldu

baska bır banka hesabıma para gelırse sıkıntı olurmu ? parayı cekebılırmıyım

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
Çekebilirsin kardeşim. Benim de Garantide haciz var ama akbank'dan her türlü işlemi yapabiliyorum.

ErkanCPT

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
786
304
63
Çekebilirsin kardeşim. Benim de Garantide haciz var ama akbank'dan her türlü işlemi yapabiliyorum.
sagol dost benımde garantıde var aynı sekılde..

halkbankasına para atıcak arkadasta sımdı dedım bunuda alırlar elımden dıyerek sormak ıstedım

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,405
8,105
113
sagol dost benımde garantıde var aynı sekılde..

halkbankasına para atıcak arkadasta sımdı dedım bunuda alırlar elımden dıyerek sormak ıstedım
Halk bank devletin bankası deılmı bak oda alabilir bende aynı sekilde pttden alıyım dedim dırek parayı dondurdular hesaba ama cekemedım Baska banka dene sana tavsıyem

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,405
8,105
113
Milletin basını yakan bu garantının Allah belasını versin a.... Bankası

ErkanCPT

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
786
304
63
Halk bank devletin bankası deılmı bak oda alabilir bende aynı sekilde pttden alıyım dedim dırek parayı dondurdular hesaba ama cekemedım Baska banka dene sana tavsıyem
yanı halk bankasınada para gelse blokemı olur cekmezmıyım parayı

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,405
8,105
113
Belkı sistem hıc gormez bisey olmadan cekersin ama isini sansa bırakırsan ve el koyarsa o para kayboldu gıbı dusun ne borcundan duser nede sana geri verir bosa gider anlıycan

ErkanCPT

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
786
304
63
ama dıger arkadasında aynı benım gıbı durumu akbanktan her türlü işlemı yapabılıyormus

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,522
15,317
113
Belkı sistem hıc gormez bisey olmadan cekersin ama isini sansa bırakırsan ve el koyarsa o para kayboldu gıbı dusun ne borcundan duser nede sana geri verir bosa gider anlıycan
Borcdan dusmeyip geride vermiyolarsa ne oluyor paraya para nasil bosa gidiyor

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,405
8,105
113
Normalde cekım yaparken garantiye cekıyorum buyuk meblağları ama gecer gecmez atmden cekıyom 1 saat falan dursa belkide yalan edecrkler parayı

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,405
8,105
113
Sole dıyım senın o 5bin icraya dusunce oluyo 7bin avukat vs
Sen 2 bin gonderır Ken el koydu o paraya sana dıyokı 1liran borca kesılmıstır 1lıranda faiz vs ve sen bir ay sonra tekrar bankayı arıyorsun borcu kapatacam nekadar borcum dıye o sana gene 7 bin dıyo

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,405
8,105
113
Sen 2 bin gonderır Ken el koydu o paraya sana dıyokı 1liran borca kesılmıstır 1lıranda faiz vs ve sen bir ay sonra tekrar bankayı arıyorsun borcu kapatacam nekadar borcum dıye o sana gene 7 bin dıyo
Ya kardesım banka adamın a.. ağlatıyor insan duzluğe cıkar ama banka kamburunu atamassan hep dibe ceker senı

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,522
15,317
113
Yakaladimi affetmiyolar. Benimde icra var garantiye bloke koydu yapikredi bloke koydu mobilden hesap acdim 2.ci yapikredi 300 koydum aninda bloke koydu onada. Bi finansbank kaldi onu kullaniyorum sorun yok. oda bu ay yeni maas oraya yaticak onada bloke koymazlar ins. Taksitlendirme yapsak blokeden kurtulabilirmiyiz

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,405
8,105
113
Artık sadece bankayladeıl avukatlara ugrasıyon asıl tefeci o o. Çoçukları senden nekadar kopartırsa okadar kaarı var

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,522
15,317
113
Banka borcu degil benimki normal sahsi bi magaza