- 786
- 304
- 63
bır bankadan maasıma hacız konuldu
baska bır banka hesabıma para gelırse sıkıntı olurmu ? parayı cekebılırmıyım
baska bır banka hesabıma para gelırse sıkıntı olurmu ? parayı cekebılırmıyım
sagol dost benımde garantıde var aynı sekılde..Çekebilirsin kardeşim. Benim de Garantide haciz var ama akbank'dan her türlü işlemi yapabiliyorum.
Halk bank devletin bankası deılmı bak oda alabilir bende aynı sekilde pttden alıyım dedim dırek parayı dondurdular hesaba ama cekemedım Baska banka dene sana tavsıyemsagol dost benımde garantıde var aynı sekılde..
halkbankasına para atıcak arkadasta sımdı dedım bunuda alırlar elımden dıyerek sormak ıstedım
yanı halk bankasınada para gelse blokemı olur cekmezmıyım parayıHalk bank devletin bankası deılmı bak oda alabilir bende aynı sekilde pttden alıyım dedim dırek parayı dondurdular hesaba ama cekemedım Baska banka dene sana tavsıyem
Benim dusuncrm öle kardesım pttde 500tl ye el koyan senin parayada koyabiliryanı halk bankasınada para gelse blokemı olur cekmezmıyım parayı
Akbankta sıkıntı olmaz ben sureklı kullanıyorum halkbank ıcın dedımama dıger arkadasında aynı benım gıbı durumu akbanktan her türlü işlemı yapabılıyormus
Borcdan dusmeyip geride vermiyolarsa ne oluyor paraya para nasil bosa gidiyorBelkı sistem hıc gormez bisey olmadan cekersin ama isini sansa bırakırsan ve el koyarsa o para kayboldu gıbı dusun ne borcundan duser nede sana geri verir bosa gider anlıycan
Faize vs dıyoBorcdan dusmeyip geride vermiyolarsa ne oluyor paraya para nasil bosa gidiyor
Diyelimki borc 5 bin hesabindada 3 bin var bloke olmus buna faiz diyemezler herhaldeFaize vs dıyo
Sole dıyım senın o 5bin icraya dusunce oluyo 7bin avukat vsDiyelimki borc 5 bin hesabindada 3 bin var bloke olmus buna faiz diyemezler herhalde
Sen 2 bin gonderır Ken el koydu o paraya sana dıyokı 1liran borca kesılmıstır 1lıranda faiz vs ve sen bir ay sonra tekrar bankayı arıyorsun borcu kapatacam nekadar borcum dıye o sana gene 7 bin dıyoSole dıyım senın o 5bin icraya dusunce oluyo 7bin avukat vs
Ya kardesım banka adamın a.. ağlatıyor insan duzluğe cıkar ama banka kamburunu atamassan hep dibe ceker senıSen 2 bin gonderır Ken el koydu o paraya sana dıyokı 1liran borca kesılmıstır 1lıranda faiz vs ve sen bir ay sonra tekrar bankayı arıyorsun borcu kapatacam nekadar borcum dıye o sana gene 7 bin dıyo
Yakaladimi affetmiyolar. Benimde icra var garantiye bloke koydu yapikredi bloke koydu mobilden hesap acdim 2.ci yapikredi 300 koydum aninda bloke koydu onada. Bi finansbank kaldi onu kullaniyorum sorun yok. oda bu ay yeni maas oraya yaticak onada bloke koymazlar ins. Taksitlendirme yapsak blokeden kurtulabilirmiyizSen 2 bin gonderır Ken el koydu o paraya sana dıyokı 1liran borca kesılmıstır 1lıranda faiz vs ve sen bir ay sonra tekrar bankayı arıyorsun borcu kapatacam nekadar borcum dıye o sana gene 7 bin dıyo