Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp Başına Gelenler

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
404
83
Arkadaşlar iddia ediyorum bunun gibi kuponu kaybeden yoktur bu çünkü hayatımın en iğrenç kaybı oldu, 23 e 43 bin tl veriyordu 122.5 alt vermiştim son 3 dakka kala barem 114 lere kadar inmişti. 25 saniye kala skor buydu ve maç sonu 62/62 uzadı.
Kadın topu çıkardığında elinden tam pota kırmızı ışık yanmasına rağmen 10 dkla izleme sonucu verdiler sayıyı ve uzattılar. Böylesine düşük profilli maçta deplasman 1 dakkada 3 triple ve son 25 saniyede 9 sayı atmış olması sizce normal mi, bence net bir şekilde şike
Bunlar o.c
Net sekilde sure dolmus izleyipte basket veriyolarsa allah belalarini versin

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,128
414
83
Tek ihtimal acaba kısa oyuncunun arkadan gelip elini sokmasına mı çalıyorlar diye resmi istatistiğe baktım,21 numaralı oyuncuya çalmışlar.O faul esnasında süre zaten dolmuş durumda.Rezillik cidden,geçmiş olsun.

Edit : Benim buraya attığım ss'ler neden böyle gözüküyor anlamadım.

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,206
5,801
113
Kayıp bonosuyla burada alt verdimizleyin bu da uzar 😂😂😂 şaşırmam

Ekli dosyalar

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
Arkadaşlar iddia ediyorum bunun gibi kuponu kaybeden yoktur bu çünkü hayatımın en iğrenç kaybı oldu, 23 e 43 bin tl veriyordu 122.5 alt vermiştim son 3 dakka kala barem 114 lere kadar inmişti. 25 saniye kala skor buydu ve maç sonu 62/62 uzadı.
Kadın topu çıkardığında elinden tam pota kırmızı ışık yanmasına rağmen 10 dkla izleme sonucu verdiler sayıyı ve uzattılar. Böylesine düşük profilli maçta deplasman 1 dakkada 3 triple ve son 25 saniyede 9 sayı atmış olması sizce normal mi, bence net bir şekilde şike
Bugün oynadığım istisnasız bütün kuponlarda 5 6 kaçan net pozisyon oldu hepsi tek golden yattı

Decimus

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
78
12
8
Bende 12 ile sıfor oynadım iki. Sitede birinde bir k diğerinde 7 k attım maçı izliyordum dedim basket vermez açık tı elinde çıkmamıştı verdi üstüne serbest kaçırdı

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,206
5,801
113
Bende 12 ile sıfor oynadım iki. Sitede birinde bir k diğerinde 7 k attım maçı izliyordum dedim basket vermez açık tı elinde çıkmamıştı verdi üstüne serbest kaçırdı
Herkes oynamış maça 😂

furkucyus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
674
594
93
Bayern Münihin 5 gol yediği maça maç öncesi 5.5 üst oynamıştım ve yatmıştım :)

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
süreden çok şöyle bir maçta son 25 sn de 14 sayı çıkması saçmalık algıda seçilik mi bilemem alt verdiğim maçların alayı ne olursa olsun son saniye basketiyle saçma şekilde üst bitiyor sayı lazım olan maçta da ya faul ya atış bi şekilde girmiyor o top geçende valencia maçında 30 sayı farkla öndeyken sadece valencia son 1 dk 11 sayı atıyor üst oynasak 24sn kullanıp top kaybı yaparlar basket futbol izlediğin maça oynayacan gerisi hikaye

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,206
5,801
113
süreden çok şöyle bir maçta son 25 sn de 14 sayı çıkması saçmalık algıda seçilik mi bilemem alt verdiğim maçların alayı ne olursa olsun son saniye basketiyle saçma şekilde üst bitiyor sayı lazım olan maçta da ya faul ya atış bi şekilde girmiyor o top geçende valencia maçında 30 sayı farkla öndeyken sadece valencia son 1 dk 11 sayı atıyor üst oynasak 24sn kullanıp top kaybı yaparlar basket futbol izlediğin maça oynayacan gerisi hikaye
Aynen öyle