- 15,311
- 7,847
- 113
ErhanKim o dostum
ErhanKim o dostum
Çok geçmiş olsunÜstüne felaketi yaşadık çok sukur iyiyiz İskenderun'da ev kalmadı sayılır ama sagiz çok şükür
Tüm forumun 🤣🤣@Enişte kimin enistesi
Saolasin çok arkadaşım vefat etti çok ailler kaldı komşular yardım edebildimize ettik inşallah bir an önce eskiye döner herşey ama zor çok zaman lazimÇok geçmiş olsun
Allah rahmet eylesin Allah geride kalanlara sabır versin herkes çok üzüldü dost. Umarım en kısa sürede yaralar sarılırSaolasin çok arkadaşım vefat etti çok ailler kaldı komşular yardım edebildimize ettik inşallah bir an önce eskiye döner herşey ama zor çok zaman lazim
Aleyküm selam h.g reisNerde benim form dostlarım herkese selam olsun son konularrima baktım @erhanbey nerde
Başın sağolsun dost geçmiş olsunSaolasin çok arkadaşım vefat etti çok ailler kaldı komşular yardım edebildimize ettik inşallah bir an önce eskiye döner herşey ama zor çok zaman lazim
Hb saolsingeçmiş olsun kanka bi hhafta daha gelmeyeydin kayıp ilanı verecektim
Saolsin dostBaşın sağolsun dost geçmiş olsun
İskenderunsen hangi şehirdeydin bro
Buralardayız dost biz demirbaşız@iskorpit de yok @Hayatindibi
İskorpitG. Olsun dost buralardayız biz dost enişte ipeklı don giyor bizim gibi naylon degil o hep burada olamaz artık
Evet dost tam üstüne bastın üstüme basma ısırırımİskorpit
biri bendimBenim bir son konum vardı emojili 3 4 dost vardı Dm lerimde yok Erhan burdami
A.s kanka hosgeldin allah bir daha böyle acılar yaşatmasın başın sağolsunNerde benim form dostlarım herkese selam olsun son konularrima baktım @erhanbey nerde