http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Başıboş Sokak Köpekleri Hk.

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,691
2,919
113
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sizce toplanmaları gerekiyor mu? Az önce lise arkadaşımla birlikte oturuyorduk, havadan sudan konuşurken birden sokaklarda çok köpek var mevzusu açıldı onunda bir yakınının kolunu parçalamışlar son anda kurtarmışlar bayağı konuştuk. Bu köpek mevzusu bu aralar da heryerde gündemde bir de forumda konu açmak istedim, herkes farklı birşeyi savunuyor kutuplaşmadığımız yer yok😂 Bende hayvanseverim ama bazı hayvanseveler aşırı saçmalıyor burada insan hayatından söz ediyoruz

Biri sokakta rahat gezmek istiyorum diyor diğeri sokağa çıkma o zaman diyor, hayvansever adı altında insan düşmanları diyorum ben onlara🤦🏻‍♀️ Benim içinde en mantıklı olanı belediyeler toplasın aşırı vahşi olanlar uyutulsun kalanlar bir alanda bakılsın belediyeler gerekirse iban paylaşsınlar bağış adı altında bakın masrafları için, şuanki mama bağışçılarından bile eminim daha çok bağış toplanır halkın güveni artar vs.

Daha önce çok şükür ki başıma gelmedi ama son günlerde öyle videolar izledimki yüzlerce insan saldırılar yüzünden hayatını kaybetmiş içim paramlarça oldu. insanlar elinde 5 kilo köpek mamasıyla mı dolaşsın veya kendilerini korumak için silah mı temin etsinler, gerçi silah kurtarır mı orası bile tartışılır. İnşallah kimsenin başına gelmez herhangi bir köpek çetesinden sağsalim kurtulmak ayrı bir yetenek ister hepsi birbirinden güç alıyor çünkü

Belediyeler görevlerini yapsa bütün sorun ortadan kalkar ama öylece izliyorlar.. Bilemiyorum... Bu konu hakkında sizin düşünceleriniz neler bu konuda başına kötü birşey gelen oldu mu

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
bizim ilçede de var bayağı ama herhangi bir saldırı yaralanma vakası yok ilginç bir şekilde yıllardır belki köpeklerin alıştığı ve onlara saldıran olmadığı için ama alayını toplamak lazım ne olur ne olmaz avrupada yok

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,691
2,919
113
bizim ilçede de var bayağı ama herhangi bir saldırı yaralanma vakası yok ilginç bir şekilde yıllardır belki köpeklerin alıştığı ve onlara saldıran olmadığı için ama alayını toplamak lazım ne olur ne olmaz avrupada yok
Ne güzel sevindim, ama aç kalınca agresifleşip vahşileşiyorlar tedbir alınmalı allah kimseyle başbaşa bırakmasın o durumla

Atknctn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,008
656
113
köpek gördünmü kaçıcan aga, yolunu değiştirceksin şahsen ben öyle yapıyorum :)

Atknctn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,008
656
113
kaçarsan kovalar sakin bir şekilde yolun öteki tarafına geçecen :)
yok sen cümleyi yanlış anladın kaççcan derken koşmak anlamında demedim uzaklaşcaksın anlamında :) bir kere senin anladığın gibi kaçtım baktım köpek hırrlıyor bi depar attım oda başladı koşmaya en son arabanın üstüne çıktım öyle kurtardım kendimi :)

Atknctn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,008
656
113
Bu arada hayvan severler kusura bakmasında bazı hayvanlar var ki sevilmeyi bırak yaşamayı bile haketmiyor :) benim bu konuda ki düşüncem benim canım hayvandan kıymetli değildir o yüzden çok bir önemi yok hayvanların benim hayatımda (kuş hariç :)

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,691
2,919
113
Bu arada hayvan severler kusura bakmasında bazı hayvanlar var ki sevilmeyi bırak yaşamayı bile haketmiyor :) benim bu konuda ki düşüncem benim canım hayvandan kıymetli değildir o yüzden çok bir önemi yok hayvanların benim hayatımda (kuş hariç :)
Oyun yapıyor o abisi korkma seni sevdiği için😂