Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Başakşehir - Adana Demir Spor

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,585
9,905
113
Berabere olduktan sonra acaba diyip 25 oran üzerinde parmak gezdirdim ama cesaret bile edemedim 6-7 orana gözü kapalı girerken bu maçı böyle düşünen olmuş mudur ki 2-2 olduktan sonra lakin herkes biliyor ki biri kümeyi görmüş borç içinde diğeri devlet destekli taraftarsız suyu kesilmiş bir takım şike yapmamaları için hiç bir sebep yok genel olarak herkes şike var biliyor ama Türkiye liginde en net maç olarak kayıtlara geçer mi acaba

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,373
14,762
113
Berabere olduktan sonra acaba diyip 25 oran üzerinde parmak gezdirdim ama cesaret bile edemedim 6-7 orana gözü kapalı girerken bu maçı böyle düşünen olmuş mudur ki 2-2 olduktan sonra lakin herkes biliyor ki biri kümeyi görmüş borç içinde diğeri devlet destekli taraftarsız suyu kesilmiş bir takım şike yapmamaları için hiç bir sebep yok genel olarak herkes şike var biliyor ama Türkiye liginde en net maç olarak kayıtlara geçer mi acaba
Maç öncesi 1.06 oranı vardı evin diyceklerim bukadar

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,073
470
83
tertemiz öptüler

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
İki takımın durumunu biliyon şike olacagini tahmin etmişsin, o vakit ne diye oynamıyon

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Yahu ulkede iddaa oldugu surece şikede kacınılmazdır. Iddaa nın oldıggu yerde şike de vardır

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,457
7,774
113
Keşke dememek için daima İçinden geçeni yapacaksın.25 orana oynasan belki şimdi Bu konu yerine dağıtım konusu açmıştın.

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,804
964
113
Dakka 88 de pusulada a.demir 40 oranı vardı salak kafa atsana 100 lira slota o kadar veriyoruz düşünmeden şu maça 100 lira atmadık