- 8,441
- 4,645
- 113
Yav 2. Yarı 4 atar dedik niye telaş yapıyonuz
4 üçlük atması lazım son oyuncaya kaldik 2 tane attı 2 tane kaldı dostErhan mrb kral kuponun durumu nedir geldi mi?
Lan paldır küldür oynuyorlar ben böyle saçma bi takım görmedimOyun kurucu yok takımda saka gbı
Şuan geride bence 3 deneyecek çoğunlukla o yüzden gelme ihtimali var4 üçlük atması lazım son oyuncaya kaldik 2 tane attı 2 tane kaldı dost
FenerbahceLan paldır küldür oynuyorlar ben böyle saçma bi takım görmedim
2-0 haydi 2 daha at bu çeyrek son çeyreğe bişey kalmıyor reves4 üçlük atması lazım son oyuncaya kaldik 2 tane attı 2 tane kaldı dost
Bence fark açılırsa daha fazla dener erhanFark acilmasin yeter suan
Bence deBence fark açılırsa daha fazla dener erhan
Gayet güzel kardoNası iyi mi bari dizi
Tek perde 4 tane atabilir ben bu per bile yapacağına inanıyorum 3luk ritmini buldu 2 de 2 atti devamı gelecektir insŞuan geride bence 3 deneyecek çoğunlukla o yüzden gelme ihtimali var
2 kere bos kaldı salladı oyunu kurdurmasınlar sunaLan paldır küldür oynuyorlar ben böyle saçma bi takım görmedim
İzleriz o zamanGayet güzel kardo
Nba fark coksa oyundan cikar girmez bir daha dost dua et fark acilmasinBence fark açılırsa daha fazla dener erhan
İnşallah gelir kral..4 üçlük atması lazım son oyuncaya kaldik 2 tane attı 2 tane kaldı dost
Daha 5 dk var o ilk 3 Luk coşturduTek perde 4 tane atabilir ben bu per bile yapacağına inanıyorum 3luk ritmini buldu 2 de 2 atti devamı gelecektir ins
Yaw Marley sen nerdesin sen nerdedir şimdiye kadar ayağın uğurlu geldi valla 👍Gayet güzel kardo