- 12,595
- 6,076
- 113
26 pardon
Oynama o şerefsiz takıma bir daha 👍Çeyrek 3 fark demiştim baktım atıp duruyor -9.5 da aldım 10 farktan verdi
Ev senin üstüne değil çünkü47.5 açmışlar jokice bi de kafayı yiyecem. La makara mı bu 27 13 12 falan yapacak en kötü ahh evi satıp nasıl basmadım
He bi evi satmadığın kalmış zaten düşündüğü şeye bak 🤣47.5 açmışlar jokice bi de kafayı yiyecem. La makara mı bu 27 13 12 falan yapacak en kötü ahh evi satıp nasıl basmadım
Diğer maç başlıyor
55 açılınca oh cebimiz para görecek diyip basıyodumGecen sene 55 barem açılan adama 47 barem acilmis nba cani para dağıtmak istemiş herhal puaha
Bide 2 atış kullanıyor şimdiGecen sene 55 barem açılan adama 47 barem acilmis nba cani para dağıtmak istemiş herhal puaha
Reaves cok iki uclu oyuncu. Bi baktin 30 atti bi baktin 3Gecen sene 55 barem açılan adama 47 barem acilmis nba cani para dağıtmak istemiş herhal puaha
Basss jokicim bass son 28 kaldı haydi 🥸28 mi oldu evet
Minnesota maçları farklı. Play off da eşleşiyorlar 2 senedir. Wolvesda edwards yok maçın kafa kafaya gideceği belliAdam ilk 2 maçta 44 ve 43 yapmış nasıl ev satacak kadar emin olabiliyorsunuz ben anlamıyorum