- 32,336
- 22,194
- 113
Şaka bı yana bol şans kanka inşallah gelirBenim son kurşunum hiç zmn sekip bana geri gelmez, sabah görüşürüz
Şaka bı yana bol şans kanka inşallah gelirBenim son kurşunum hiç zmn sekip bana geri gelmez, sabah görüşürüz
Gelmezse ben gelirim yanına dostum 😁 aynı kupona vurmuşuz @Barrios a para attım vursun diyeŞaka bı yana bol şans kanka inşallah gelir
Kanka sen zaten insanların hep ensesindesin azrailin işi bitmezGelmezse ben gelirim yanına dostum 😁 aynı kupona vurmuşuz @Barrios a para attım vursun diye
Şaka şaka bir yana bu kupon gelsin yaw 2 gündür ebemiz ağladı nerelerdeyseKanka sen zaten insanların hep ensesindesin azrailin işi bitmez
3lül yok hala 😞5 sayıyı görünce heyecanlandım da basket faul atmış
Alperen değil 2 veya 3 üçlük bir tane bile atamaz biz oynadık şaşmaz @Barrios5 sayıyı görünce heyecanlandım da basket faul atmış
Alperen 3 Luk denemiyor bile herhaldeAlperen değil 2 veya 3 üçlük bir tane bile atamaz biz oynadık şaşmaz @Barrios
Şu ana kadar denememiş sağ olsunAlperen 3 Luk denemiyor bile herhalde
O yavsk hariç hepsi 2 şer 3 Luk atacak herhalde bu gidişle ilginç sayıya oynamıyor o ibneŞu ana kadar denememiş sağ olsun
Denemez bile iki gözümün çapağı 🧐Denemeye başlar birazdan
Lâ adama top vermiyorlar canlı izliyorum 2 siyahi var onlar sokuyor 3lükleri 3lük yarışmasına döndü maç alperen geziyor sahadaOyuncu bahsi sakat iş ya fark 20 olmuş farkı açarsa çok oynatmmayabilir Alpereni
Pp yi şimdi farkettim. LezizOyuncu bahsi sakat iş ya fark 20 olmuş farkı açarsa çok oynatmmayabilir Alpereni