- 29,314
- 29,217
- 113
Bide en son da kupona eklemiş o oyuncu yu Reşat alsana sayi asist ribaund onada lebron yok doncic yokken
Kasa büyüyünce büyük oynadık gittiBatma bu devirde dost küçük küçük takil kendine
Gene kendi kalene gol atmışın metin abeKasa büyüyünce büyük oynadık gitti
Ezbere oynuyorum doncic yoksa lekarsa hayatta oynamazdimBide en son da kupona eklemiş o oyuncu yu Reşat alsana sayi asist ribaund onada lebron yok doncic yokken
Yapılan kupon bozulmaz dost hele bide direk yatırdığın paraysa bir sürü cevrim ister bunlar nba oyuncuları daha 24 dakika var hiç belli olmaz burasi@Barrios numarası yok mu kimse de 😁😁
Aynen üstüne lebron da yokmuşEzbere oynuyorum doncic yoksa lekarsa hayatta oynamazdim
Ne çevrimi dostum 24 dakika değil 54 dakika da olsa atamaz bu kahpe 🤣Yapılan kupon bozulmaz dost hele bide direk yatırdığın paraysa bir sürü cevrim ister bunlar nba oyuncuları daha 24 dakika var hiç belli olmaz burasi
Bu kupon bozulma vermez oyuncu bahsinde cashout yoktur@Barrios uyan hele artık BOZUM kaç acaba atamaz bu kahpe 4 tane 3lük
Olur bı ısınmasına bakarNe çevrimi dostum 24 dakika değil 54 dakika da olsa atamaz bu kahpe 🤣
Dost bu oyuncuları bilmiyorsun o zaman bunlar istese 8 tane bile atarlar geleceği varsa gelir zatenNe çevrimi dostum 24 dakika değil 54 dakika da olsa atamaz bu kahpe 🤣
Bide aynen oda vardı unutmusumBu kupon bozulma vermez oyuncu bahsinde cashout yoktur
Deprem olmuş bugün ölümlü dünya küfüru azaltalim ölümlü dünya sonuçta bugün variz yarin yokuz puaahMinnesota bokTimberland seninde MK
Erken yemişsin parayıGaddar boz kuponu