- 17,358
- 9,875
- 113
Birinde çok para lazımdı siteye 400 attım kaybettim 40 lira kayıp bonusuyla kupon yaptım 5k veriyordu uyudum öğlen 2 gibi. Gece 10da uyandım bi baktım kupon gelmemişEn sevdiğim sabah kalkınca direk siteye bakıp para görmek
Birinde çok para lazımdı siteye 400 attım kaybettim 40 lira kayıp bonusuyla kupon yaptım 5k veriyordu uyudum öğlen 2 gibi. Gece 10da uyandım bi baktım kupon gelmemişEn sevdiğim sabah kalkınca direk siteye bakıp para görmek
Takılmıyorum ki zaten banane özellikle şu ara pek umrumda olmaz 😂Ya bosver dost takılma bu şeylere ben zamanında çok dert ediyordum da gereksiz dertler iste sal gitsin sende shellac bu saatte aktif olmazdı kolay kolay da bu kez uyanıp konuda kim var kim yok yasakladı iste tek tek mesajlara bile bakmamıştır puaha
Sürpriz olmuş gelmeliydiBirinde çok para lazımdı siteye 400 attım kaybettim 40 lira kayıp bonusuyla kupon yaptım 5k veriyordu uyudum öğlen 2 gibi. Gece 10da uyandım bi baktım kupon gelmemiş
cenk55 var unutma 😂Kazananlar,
Hakan170
Duvar01
Berdus27
1 saate ayakta ise gidicek@Barrios kalksana kardeşim ne uyuması
Zaten arada giriyoruz artik foruma dost zaten o yüzden sal diyorum zaten puahaTakılmıyorum ki zaten banane özellikle şu ara pek umrumda olmaz 😂
Forumun en prestijli üyeleri onu kaçırmışım.cenk55 var unutma 😂
Aynı evde kaliyonuz gibi konuştun bı an1 saate ayakta ise gidicek
Görüşürüz agacim kendine iyi bakZaten arada giriyoruz artik foruma dost zaten o yüzden sal diyorum zaten puaha
He bende hiç tutmadım ki salayım diyorum amacım senle eğlenmek banane kim banlanmış ne olmuş ne bitmiş 😂😂Zaten arada giriyoruz artik foruma dost zaten o yüzden sal diyorum zaten puaha
Öyle dedi yanyana Yatmıyoruz kankaAynı evde kaliyonuz gibi konuştun bı an
Gorusuruz dostGörüşürüz agacim kendine iyi bak
Nereye erhanım canım kankamGorusuruz dost
Suan Türkiye gundemi ni az takip et ben bugün baya bi güldüm dost herkes ifşa olmus durumda puahaHe bende hiç tutmadım ki salayım diyorum amacım senle eğlenmek banane kim banlanmış ne olmuş ne bitmiş 😂😂
Ben ikna oldumZaten arada giriyoruz artik foruma dost zaten o yüzden sal diyorum zaten puaha
Kim ifşa olmuş la. Ben Twitter’dan çıkmam hiç göremedim bişeySuan Türkiye gundemi ni az takip et ben bugün baya bi güldüm dost herkes ifşa olmus durumda puaha
istihareye yattı gaddarım kalkınca zarın neresinden dönsem kardır diyerek 3 zara bakiyeyi birakacak@Barrios kalksana kardeşim ne uyuması