- 35,165
- 25,978
- 113
Nasıl tanimiyon Chelsea de sol kanat oynuyorDerin analizlerime göre mihayluk u tanıyamadım 2 si rahat rahat içeride diye yorumladim 3.maç da gelirse helva olur
Nasıl tanimiyon Chelsea de sol kanat oynuyorDerin analizlerime göre mihayluk u tanıyamadım 2 si rahat rahat içeride diye yorumladim 3.maç da gelirse helva olur
Mardinli bol şanslarin olsun kral @sinansrml63
Bol şans dostum
Mudyrk değil miydi o dopingci pezoNasıl tanimiyon Chelsea de sol kanat oynuyor
@tahir1603 27 k cektin matbet den niye burdasın kankaDerin analizlerime göre mihayluk u tanıyamadım 2 si rahat rahat içeride diye yorumladim 3.maç da gelirse helva olur
Yarın mı aciyoz rol yine hahdhdbol şans
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
0 landim gül cemalin için burda değilim kanka@tahir1603 27 k cektin matbet den niye burdasın kanka
bana atti 17sini gecelık rus ayarladım@tahir1603 27 k cektin matbet den niye burdasın kanka
O mAçta 280 sayı çıkarDerin analizlerime göre mihayluk u tanıyamadım 2 si rahat rahat içeride diye yorumladim 3.maç da gelirse helva olur
senin bana actırman lazımYarın mı aciyoz rol yine hahdhd
Bol şanslar kral
bedelli odeyecegım 270k ciro yaptık bu ay cepte 800 tl kaldı@makina123 sen birseyler cekmedinmi kanka 😂😂
Dediğin gibi olur umarım utah fazla izlemedim bu sene Siakam la Hunter i çok severim özellikle Siakam tarzı 3 luk atabililen uzunlar oyunu komple değiştiriyorO mAçta 280 sayı çıkar
İki üçlük atıversin bi zahmet dost
Bol sans
Benim iadei ziyaretleri bilirsin az çok O rol actirdiklarin 1 tanesi geri dönsün adım Tahir değil yanlış ata oynadın eneescimsenin bana actırman lazım
Birde bana dimi kuzen 🤣Kupon gelirse ki gelecek. Sana iyi bir güzelliğim olacak dost
kanka kuran carpsn sifirim suan elbet actırırız yıne roll bılıyon benıBenim iadei ziyaretleri bilirsin az çok O rol actirdiklarin 1 tanesi geri dönsün adım Tahir değil yanlış ata oynadın eneescim
Tamam be kardeşim bisi demiyorum ki sende beni bildiğin için diyom yanlış ata oynadın diyekanka kuran carpsn sifirim suan elbet actırırız yıne roll bılıyon benı