- 12,100
- 11,835
- 113
Özelden bı kaç arkadaşa ulaşacağım. Acil ödemelerm var bu sefer ulasamadiklarim kusura bakmasin
Dm yi kapatmış kimse atamıyor puaha@Barrios dm atamiyorum sana engelledin mi beni 😂😂
Alsin ya n'olacakKerem ile çıkarıp barış için oyuna aldı teknik direktör tam mal ya
Bir farkla önde olsa sevinmem 3 1 önde adamın kuponu geldi dağıtım yapmayacak çıkar için sevinmedi burdakkler borcunu öder en azındanTurkıye gol yıyor sevınıyorsunuz yazık
2 basketbol gelince Kendini sağlama almışDm yi kapatmış kimse atamıyor puaha
Daim olsun brocan 🧿🧿Özelden bı kaç arkadaşa ulaşacağım. Acil ödemelerm var bu sefer ulasamadiklarim kusura bakmasin
TebriklerBurasi kazandı dost @Daimon
Kusur yok kanka dm yanarsa teşekkür yanmazsa da problem yok daim olsun şansın ilk borçlara parlat paranı ⛏⛏♥Özelden bı kaç arkadaşa ulaşacağım. Acil ödemelerm var bu sefer ulasamadiklarim kusura bakmasin
TebriklerBurasi kazandı dost @Daimon
O dm leri kirar geceriz valla puaba2 basketbol gelince Kendini sağlama almış![]()
En iyisini yaptı awDm yi kapatmış kimse atamıyor puaha
✅ 👏 👏Burasi kazandı dost @Daimon
Mezar parası lazım şimdi dost,,en ucuzu bile dağın başında bi yerde bile 25k yeminle.Kefeni nerden alacn
Dayko betmon dan çekim ypıcam , dm atarsan memnun Olurum Çekip geri atarım . hayırlı Boş KazançlarÖzelden bı kaç arkadaşa ulaşacağım. Acil ödemelerm var bu sefer ulasamadiklarim kusura bakmasin
Şakasina takiliyorum reis hahaha 😂Dm yi kapatmış kimse atamıyor puaha
KıramazsinO dm leri kirar geceriz valla puaba