- 10,750
- 4,681
- 113
Bol şans
Niye sana göre kuponun gelme ihtimali olsa bile başkalarına göre olmayabilir. Adam kendi düşüncesini yazar bunda ne var kiFikrini kendine sakla
Dm at o zaman fikrini beğendiklerine konu açma fikrimizi yediremiyorsan maç sonu yazarsın tekrar umarımFikrini kendine sakla
Bol şanslar kralGelirse 2 kişiye 600tl
Ekli dosyayı görüntüle 781313
Hayır kupon paylaşıyor yorumlayalım diye değil mi ben mi yanlış düşünüyorum pohpohlama duvarı sankiNiye sana göre kuponun gelme ihtimali olsa bile başkalarına göre olmayabilir. Adam kendi düşüncesini yazar bunda ne var ki
Adam etkınlık acmıs burda bıseyler yapmaya calısıyor nıye moralını bozuyosunuzNiye sana göre kuponun gelme ihtimali olsa bile başkalarına göre olmayabilir. Adam kendi düşüncesini yazar bunda ne var ki
Bol şanslarGelirse 2 kişiye 600tl
Bol sansGelirse 2 kişiye 600tl
Moral bozmak ne demek biz gelir desek basket atıyorlar gelmez desek top kaybı yapıyorlar sankiAdam etkınlık acmıs burda bıseyler yapmaya calısıyor nıye moralını bozuyosunuz
@Barrios sil abi bırak yapma bısey
Haklısın bence. istiyorlar ki kupon tutar diyelim 🤣 yok öyle dünya. Konu actıysa herkes de fikrini olumlu olumsuz yazabilir. Belki tutar belki tutmaz o ayrı ama saygısızlık yok birşey yok yorumunda zatenHayır kupon paylaşıyor yorumlayalım diye değil mi ben mi yanlış düşünüyorum pohpohşama duvarı sanki
Yaw ne alâka. Tutar bu kesin mi diyelim? Kimine göre tutar kimine göre tutmaz. Herkes aynı mı düşünmek zorunda. Bu nasıl bir bakış açısı 😆Adam etkınlık acmıs burda bıseyler yapmaya calısıyor nıye moralını bozuyosunuz
@Barrios sil abi bırak yapma bısey
Kardeş gelsin veya gelmesin yaptığın harbi ayıp başka bişe demeye gerek yok gelmeyebilir senin fikrin fakat adam oynamış paylaşım sağlamış bu tarz gelip söylemde bulunmani gerektirecek bişe yok yakismaz insana bu tarz şeyler.Gelme ihtimali sıfır
Fikrini soran mi oldu sen avukatı misin laNiye sana göre kuponun gelme ihtimali olsa bile başkalarına göre olmayabilir. Adam kendi düşüncesini yazar bunda ne var ki