- 5,010
- 1,980
- 113
Aga lose olmak bulaşıcı galiba dünden beri gördüğüm kadarıyla söyleyeyim full karavana atıyor herkes.Gozumu aciyoruz lose gözümüzü kapatıyoruz lose ne olcak senin bu halin
Aga lose olmak bulaşıcı galiba dünden beri gördüğüm kadarıyla söyleyeyim full karavana atıyor herkes.Gozumu aciyoruz lose gözümüzü kapatıyoruz lose ne olcak senin bu halin
2 lose hakkım kaldı ötesini kalbim kaldırmaz artıkGozumu aciyoruz lose gözümüzü kapatıyoruz lose ne olcak senin bu halin
Kral tavsiyem roll yerine kombine dön orda sanssızlıgı kırarsın beli maç önü2 lose hakkım kaldı ötesini kalbim kaldırmaz artık
Aga rolling gümleyeceği baştan belli yatmak istemiyorum uzun sürsün kafasında başladın sen seriden devam edecektin basket alt veya üst periyot falan,bekleyip yatmak da koyuyor insana2 lose hakkım kaldı ötesini kalbim kaldırmaz artık
Nerden belli Ağa, maç bir ara 138.5 alta döndü ama son 3 dk da sayı çıktı 155 sayı çıktı yetmedi uzadı macAga rolling gümleyeceği baştan belli yatmak istemiyorum uzun sürsün kafasında başladın sen seriden devam edecektin basket alt veya üst periyot falan,bekleyip yatmak da koyuyor insana
Ben maçlarına yorum yaparak söylemedim ki sen bence bir daha okursan tam olarak ne demek istediğimi anlarsın,fazla temkinli olmak da hata yaptırır onu söylemek istedim benNerden belli Ağa, maç bir ara 138.5 alta döndü ama son 3 dk da sayı çıktı 155 sayı çıktı yetmedi uzadı mac
Yok temkinli değildim hatta hiç incelemeden bile oynadım. Uzun sürsün den kastım futbol ekledim dk si baya vardı. Basket maç sonu aldım iyi kötü maç içinde barem gidip gelir diye. Sonuç olarak yine hepsi şansın olmadımi olmuyorBen maçlarına yorum yaparak söylemedim ki sen bence bir daha okursan tam olarak ne demek istediğimi anlarsın,fazla temkinli olmak da hata yaptırır onu söylemek istedim ben
Kesinlikle öyle aga bazen ne yaparsak yapalım cidden olmuyor bazen de kafama göre takılıyorum ne oynasam istisnasız tutuyor tek kupon bile gümlemiyor sana da öyle bir gün yakındır seri kaybetmenin tersi kazandığın da olacaktırYok temkinli değildim hatta hiç incelemeden bile oynadım. Uzun sürsün den kastım futbol ekledim dk si baya vardı. Basket maç sonu aldım iyi kötü maç içinde barem gidip gelir diye. Sonuç olarak yine hepsi şansın olmadımi olmuyor
Aynen öyle kayipta da kazanctada seri vardır çok yaşadık bu durumlarıKesinlikle öyle aga bazen ne yaparsak yapalım cidden olmuyor bazen de kafama göre takılıyorum ne oynasam istisnasız tutuyor tek kupon bile gümlemiyor sana da öyle bir gün yakındır seri kaybetmenin tersi kazandığın da olacaktır
Fren yapabilseydik kumarbaz değil akıllı insan olurduk zaten.Aynen öyle kayipta da kazanctada seri vardır çok yaşadık bu durumları