http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios | Kasa 800 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,010
1,980
113
2 lose hakkım kaldı ötesini kalbim kaldırmaz artık
Aga rolling gümleyeceği baştan belli yatmak istemiyorum uzun sürsün kafasında başladın sen seriden devam edecektin basket alt veya üst periyot falan,bekleyip yatmak da koyuyor insana

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,497
16,116
113
Aga rolling gümleyeceği baştan belli yatmak istemiyorum uzun sürsün kafasında başladın sen seriden devam edecektin basket alt veya üst periyot falan,bekleyip yatmak da koyuyor insana
Nerden belli Ağa, maç bir ara 138.5 alta döndü ama son 3 dk da sayı çıktı 155 sayı çıktı yetmedi uzadı mac

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,010
1,980
113
Nerden belli Ağa, maç bir ara 138.5 alta döndü ama son 3 dk da sayı çıktı 155 sayı çıktı yetmedi uzadı mac
Ben maçlarına yorum yaparak söylemedim ki sen bence bir daha okursan tam olarak ne demek istediğimi anlarsın,fazla temkinli olmak da hata yaptırır onu söylemek istedim ben

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,497
16,116
113
Ben maçlarına yorum yaparak söylemedim ki sen bence bir daha okursan tam olarak ne demek istediğimi anlarsın,fazla temkinli olmak da hata yaptırır onu söylemek istedim ben
Yok temkinli değildim hatta hiç incelemeden bile oynadım. Uzun sürsün den kastım futbol ekledim dk si baya vardı. Basket maç sonu aldım iyi kötü maç içinde barem gidip gelir diye. Sonuç olarak yine hepsi şansın olmadımi olmuyor

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,010
1,980
113
Yok temkinli değildim hatta hiç incelemeden bile oynadım. Uzun sürsün den kastım futbol ekledim dk si baya vardı. Basket maç sonu aldım iyi kötü maç içinde barem gidip gelir diye. Sonuç olarak yine hepsi şansın olmadımi olmuyor
Kesinlikle öyle aga bazen ne yaparsak yapalım cidden olmuyor bazen de kafama göre takılıyorum ne oynasam istisnasız tutuyor tek kupon bile gümlemiyor sana da öyle bir gün yakındır seri kaybetmenin tersi kazandığın da olacaktır

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,497
16,116
113
Kesinlikle öyle aga bazen ne yaparsak yapalım cidden olmuyor bazen de kafama göre takılıyorum ne oynasam istisnasız tutuyor tek kupon bile gümlemiyor sana da öyle bir gün yakındır seri kaybetmenin tersi kazandığın da olacaktır
Aynen öyle kayipta da kazanctada seri vardır çok yaşadık bu durumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...