- 7,155
- 8,056
- 113
İskoçya kaldı elde
İskoçya kaldı elde
Halletcezİskoçya kaldı elde
Halletcez
Rangers boş kaleye dışarı vuruyorDk 37 Ranger 0-1
Çok kaçırdılar abi göz göre göre atmadilar@Barrios gardasim valla mahcup.oldum.hakkini helal et
Valla üzüldüm billa üzüldüm o kdr suta kaleyi nasıl bulamiyonuzÇok kaçırdılar abi göz göre göre atmadilar
Estağfurullah dost zararı zarda çıkardık kalan 5 i 14k yaptık şimdi tek atacam limit yeterse birakacaz@Barrios gardasim valla mahcup.oldum.hakkini helal et
İnşallah bu sefer olur kankaEstağfurullah dost zararı zarda çıkardık kalan 5 i 14k yaptık şimdi tek atacam limit yeterse birakacaz
Valla mahcup oldum cano 30 dk da fişi vekecekleri maçta rezil ettiler maçı kerimimEstağfurullah dost zararı zarda çıkardık kalan 5 i 14k yaptık şimdi tek atacam limit yeterse birakacaz
Hadı vur kırEstağfurullah dost zararı zarda çıkardık kalan 5 i 14k yaptık şimdi tek atacam limit yeterse birakacaz
Bu betpliyda nobonus olmayan pek yok heraldeHadı vur kır
Ben deılımBu betpliyda nobonus olmayan pek yok heralde
3 kere yatırım yaptım 3ünde de çekim yaptım. En sonuncusunda no bonus oldum bir daha da oynamadım😅 demek ki adamlar hep aynı.Bu betpliyda nobonus olmayan pek yok heralde
Şansın bol olsun dostEstağfurullah dost zararı zarda çıkardık kalan 5 i 14k yaptık şimdi tek atacam limit yeterse birakacaz