- 15,252
- 15,909
- 113
@40 frebet var 10 k ya kadarRüyanda mı gördün olum bu siteyi
@40 frebet var 10 k ya kadarRüyanda mı gördün olum bu siteyi
Hiç oynamamak lazım da işte kan tutuyor biziValla hayat resmen dalga geçiyor bizlen ben Allah tan borçları felan kapattım da kafa olarak çok rahatladım dost kumari cidden zevkine oynamak lazım yoksa insani kanser eder valla
He hadi bakalım roll bittimi şimdi@40 frebet var 10 k ya kadar
Hadi kardeşim millet yemek sepetini açtı bekliyorSite domain patladı dostlar
Alışkanlık işte dost hemen bırakamıyor insan yavaş yavaş kurtulmak lazım ama meşguliyet yaratmak lazım boşluğa dusen her insan bu devirde ister istemez kumara düşüyorHiç oynamamak lazım da işte kan tutuyor bizi
Valla site yok olduHadi kardeşim millet yemek sepetini açtı bekliyor
Yok yok sen bildiğin yoldan git başkalarına engel oluruz sonra aman2 adım daha atmamız lazım ki senin tatmin edecek para atabilelim. Yoksa utanırım atmaya
2 adım daha gideriz mecbur yoksa borç bulmak lazım dağıtım yetmesi içinHe hadi bakalım roll bittimi şimdi
Yapıştir hemen bı şikayet destek atalımValla site yok oldu
Yok borca girmene gerek yok ben odul istemiyorum beni çıkar zorlama ama2 adım daha gideriz mecbur yoksa borç bulmak lazım dağıtım yetmesi için
Bencede kasa kaç şuan yada borcun varsa direk ver oraya2 adım daha gideriz mecbur yoksa borç bulmak lazım dağıtım yetmesi için
3700 galiba site yok ortada. @vurucu999 dosta 2k atmam lazım geçen sağolsun hastane isim vardı kartından çekti. Gecikmeye girmeden atmam lazım. Bakalım inşallah başarırız kankaBencede kasa kaç şuan yada borcun varsa direk ver oraya
Bol şanslar dostum3700 galiba site yok ortada. @vurucu999 dosta 2k atmam lazım geçen sağolsun hastane isim vardı kartından çekti. Gecikmeye girmeden atmam lazım. Bakalım inşallah başarırız kanka
Sen de açılmışın bro bu ara herhalde. Öncelikle hedefin borçlar olsun boşver. Bize atsan biz oyun oynayacağız paramız yok ama karnımız tok çok şükür o yüzden sen önce önceliklerini hallet kalırsa ufaktan dağıtımı yaparsın. İnşallah tamamlarsın rolü3700 galiba site yok ortada. @vurucu999 dosta 2k atmam lazım geçen sağolsun hastane isim vardı kartından çekti. Gecikmeye girmeden atmam lazım. Bakalım inşallah başarırız kanka
He hallet o zaman onu gardaşım parada inşallah gelir3700 galiba site yok ortada. @vurucu999 dosta 2k atmam lazım geçen sağolsun hastane isim vardı kartından çekti. Gecikmeye girmeden atmam lazım. Bakalım inşallah başarırız kanka
Sorma kanka hangimiz durumu iyi ki bu aralarSen de açılmışın bro bu ara herhalde. Öncelikle hedefin borçlar olsun boşver. Bize atsan biz oyun oynayacağız paramız yok ama karnımız tok çok şükür o yüzden sen önce önceliklerini hallet kalırsa ufaktan dağıtımı yaparsın. İnşallah tamamlarsın rolü
O arkadaşa at gerisiyle takıl katlarsan gelirsin kanka dağıtımı düşünme ben osimhen e yemek alicam şimdi burger King sirasindayim3700 galiba site yok ortada. @vurucu999 dosta 2k atmam lazım geçen sağolsun hastane isim vardı kartından çekti. Gecikmeye girmeden atmam lazım. Bakalım inşallah başarırız kanka
Gelmesinde sorun yok da kanka domain açmadı halaHe hallet o zaman onu gardaşım parada inşallah gelir
Allahtan dün pazardan bi koli yumurta aldım. Bu haftayı da kurtardık gerisini osimhen düşünsün.Sorma kanka hangimiz durumu iyi ki bu aralar
Ancak kanka adres değişmesi bazen uzun sürüyorGelmesinde sorun yok da kanka domain açmadı hala