Sana gelen dm lerden zaten tecrüben var kanka zor olmaz senin için 😂😂Dur ben bi hastanede yakınım var veya köpeğime mama almadım gibi hikaye yazayım 😅
Bende dun ayni hataya düştüm maalesefSon 100 TL yi Ege'ye verdik kim açtı ulan egebet konusunu
Ben çıkan kazancı bir kat çevirdikten sonra 300 lira bakiye oldu uçakta 500 yapayım çekeyim dedim uçak havalanmadı bile sağolsun kaptan kontağa bastı düştüBende dun ayni hataya düştüm maalesef
Ben 20 Gündür batigimAha batıp gelenlerden +1
Ben 300 yaptim çekeyim dedim de 500 yapıp başka siteye atıp bonus alirim dedim slotlar tam lesmis valla olmadi uçağı çok nadir oynarım da sürekli 1 de patlıyor havalandigini ben daha sahsen gormedim yerdeyken sürekli patlıyor puahBen çıkan kazancı bir kat çevirdikten sonra 300 lira bakiye oldu uçakta 500 yapayım çekeyim dedim uçak havalanmadı bile sağolsun kaptan kontağa bastı düştü
Lan hiç para vermiyor hicBende dun ayni hataya düştüm maalesef
Aynen betcolarin slotu bile daha iyiymiş vallaLan hiç para vermiyor hic
Bol şans vurduk mu parayı 😀@bella dostumuz sağolsun şansını dene dedi. Basarirsak 2 rölcü seceriz
Hangi site hahahahahSite domain patladı dostlar
Gozunu seveyim bitir artık bu rolu her dakika insan sayımız artıyor ona göre puahqSite domain patladı dostlar
SovabetHangi site hahahahah
Ne hikmetse ben her uçağa girdiğimde 1.05 1.10larda patlıyorum geçen ilk defa 400 lira sallayıp 1.80de çektim diye göbek atıyordum ben çektikten sonra 200e gitti sinirden saçımı başımı yolcaktım 🤣Ben 300 yaptim çekeyim dedim de 500 yapıp başka siteye atıp bonus alirim dedim slotlar tam lesmis valla olmadi uçağı çok nadir oynarım da sürekli 1 de patlıyor havalandigini ben daha sahsen gormedim yerdeyken sürekli patlıyor puah
2 adım daha atmamız lazım ki senin tatmin edecek para atabilelim. Yoksa utanırım atmayaBol şans vurduk mu parayı 😀
Rüyanda mı gördün olum bu siteyiSovabet
Valla hayat resmen dalga geçiyor bizlen ben Allah tan borçları felan kapattım da kafa olarak çok rahatladım dost kumari cidden zevkine oynamak lazım yoksa insani kanser eder vallaNe hikmetse ben her uçağa girdiğimde 1.05 1.10larda patlıyorum geçen ilk defa 400 lira sallayıp 1.80de çektim diye göbek atıyordum ben çektikten sonra 200e gitti sinirden saçımı başımı yolcaktım 🤣