Bugün 01:16 #621 aminisego Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,197 1,624 113 Beşiktaş' Alıntı: Serkan dost bildiğin gibi değil durumlar valla bildiğin harmaniz elimden tut büyük snaatci olayım Genişletmek için tıkla ... Ah bi elime verseler elimle tuta bilsemde bi kaç kişiye uzatsam herkes el ele elden ele verse😂😂
Beşiktaş' Alıntı: Serkan dost bildiğin gibi değil durumlar valla bildiğin harmaniz elimden tut büyük snaatci olayım Genişletmek için tıkla ... Ah bi elime verseler elimle tuta bilsemde bi kaç kişiye uzatsam herkes el ele elden ele verse😂😂
Bugün 01:19 #622 Erhan2121 Kaybediyoruz.. Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 24,035 22,469 113 aminisego' Alıntı: 😂 yokla cebelleşiyorum da işlerin kötü gittiğini kimse bilmesin diye gülüyoruz😂 Genişletmek için tıkla ... Biz söylüyoruz da ne oluyor sanki bi adim öteye gidemez olduk bu isin sonu yok bence
aminisego' Alıntı: 😂 yokla cebelleşiyorum da işlerin kötü gittiğini kimse bilmesin diye gülüyoruz😂 Genişletmek için tıkla ... Biz söylüyoruz da ne oluyor sanki bi adim öteye gidemez olduk bu isin sonu yok bence
Bugün 02:09 #623 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 128,505 177,510 113 🔐