- 13,946
- 9,366
- 113
Biraz futbol basketten alsam bir daha slota girmicem son 9 ayda 1 kuruş alamadim
Devam edin slota devam 😂😂Bende öyle sporda katlayıp katlayıp slota geri veriyorum
Biraz futbol basketten alsam bir daha slota girmicem son 9 ayda 1 kuruş alamadim
Devam edin slota devam 😂😂Bende öyle sporda katlayıp katlayıp slota geri veriyorum
Yok abi slot eskisi gibi değil artık geçende 40k ye yakin kredi çekip 1 günde onu da pic ettim artık akil kari değil slotBende öyle sporda katlayıp katlayıp slota geri veriyorum
Tövbe bu son bir daha spordan şaşmamDevam edin slota devam 😂😂
Evet 270 koydum diye bir kere hep verecek sanıyorum da 1 senedir full zararYok abi slot eskisi gibi değil artık geçende 40k ye yakin kredi çekip 1 günde onu da pic ettim artık akil kari değil slot
Gecen sene 2 milyon aldim suan -1milyon zarardayim pskoloji felan kalmadi bende artikEvet 270 koydum diye bir kere hep verecek sanıyorum da 1 senedir full zarar
Bu sefer sıkıntı ama 84 89 arası 1 gol 90 + da wonnnnKahin dakika ver dakika böyle olsun demekle olmuyor![]()
Tamamdır bu iş gol kesin olduBu sefer sıkıntı ama 85 89 arası 1 gol 90 + da wonnnn