- 2,865
- 1,508
- 113
En iyisi zlot iptal olsada onaylıyorVar yok ta betco da gol oldumu ofsayta olsa gol lu yaziyor daha sonra geri aliyor
En iyisi zlot iptal olsada onaylıyorVar yok ta betco da gol oldumu ofsayta olsa gol lu yaziyor daha sonra geri aliyor
Messi orda mı Messi 😂😂😂Var yokmu var![]()
Ya dur Arjantin bizi mahfetti dün 1 gol atamadi yaMessi orda mı Messi 😂😂😂
Kolombiya şov yaptı dün 😂😂Ya dur Arjantin bizi mahfetti dün 1 gol atamadi ya
6-3 bitti dimiKolombiya şov yaptı dün 😂😂
Yes hayatimi sikennn.mac 😂😂6-3 bitti dimi
Brezilya Bolivya o maçın kg sinden gittim kolombia kg peru korner Brezilya kg Brezilya 1 gol atamadı namussuz takimYa dur Arjantin bizi mahfetti dün 1 gol atamadi ya
Ligler baslasada para kazansakYes hayatimi sikennn.mac 😂😂
Sorma dost dün gece çözemedim favori takımlarin hiç biri gol atamadıBrezilya Bolivya o maçın kg sinden gittim kolombia kg peru korner Brezilya kg Brezilya 1 gol atamadı namussuz takim
Kahin dakika ver dakika böyle olsun demekle olmuyorHadi mk gelsin goller ardı sıra
Dun biraz toparladım valla onuda saolsun Brezilya ve slot geri aldıSorma dost dün gece çözemedim favori takımlarin hiç biri gol atamadı
Aynısı bana oldu 500ü 16 ya kadar çıkardım slot bitirdi gece biziDun biraz toparladım valla onuda saolsun Brezilya ve slot geri aldı
Biraz futbol basketten alsam bir daha slota girmicem son 9 ayda 1 kuruş alamadimAynısı bana oldu 500ü 16 ya kadar çıkardım slot bitirdi gece bizi
Bende öyle sporda katlayıp katlayıp slota geri veriyorumBiraz futbol basketten alsam bir daha slota girmicem son 9 ayda 1 kuruş alaladim